Vali Gürel, Şehit Umut Aytekin’in ailesini ziyaret etti

Vali Gürel, Şehit Umut Aytekin’in ailesini ziyaret etti

Yayın: 10.02.2019 19:31
Paylaş:
A+ A-

Vali Fuat Gürel eşi Özlem Aras Gürel ve Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen ile birlikte Suriye’nin El Bab bölgesinde yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı’nda şehit olan İstihkam Uzman Onbaşı Umut Aytekin’in ailesini evlerinde ziyaret etti.

Şehit Umut Aytekin’in sene-i devriyesi münasebetiyle gerçekleştirdiği ziyarette Kur’an-ı Kerim Tilaveti okunarak Şehit Umut Aytekin ve tüm şehitlerimiz için dua edildi.

Şehit ve gazi ailelerine her zaman gönüllerinin ve kapılarının açık olduğunu ifade eden Vali Gürel, “Şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerinin yanında olmak bizlerin en başta gelen görev ve sorumluluklarımızdandır. Bizler ne yapsak vatan uğruna, bayrak uğruna evlatlarını şehit veren ailelerin acısını dindiremeyiz. Şehitlerimizden emanet olarak kalan şehit ailelerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum. Şehit Ailelerimiz Devletimize ve Milletimize emanettir. Şehidimiz Umut Aytekin ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum. Ailelerine sabır diliyorum” dedi.

Vali Fuat Gürel eşi Özlem Aras Gürel ve Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen’e nazik ziyaretleri için teşekkür eden anne Zehra ve baba Hasan Aytekin Şehit Umut Aytekin’in sene-i devriyesinde kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür ettiler.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te uyuşturucu operasyonlarında 2 şüpheli yakalandı

Yayın: 26.04.2024 22:39
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 2 şüpheli yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Safranbolu ilçesi Toprakcuma köyünde, 1 şüphelinin üzerinde ve aracında yapılan aramada 109 uyuşturucu hap ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri de Bayır Mahallesi’nde M.G’nin evinde gerçekleştirdikleri aramada, 1,82 gram esrar ve hassas terazi buldu.

Şüpheliler hakkında adli işlem yapıldı.