Vali Gürel Yenice’de İncelemede Bulundu

Vali Gürel Yenice’de İncelemede Bulundu

Yayın: 14.05.2020 15:54
Paylaş:
A+ A-

Vali Vali Fuat Gürel, korona virüs (Covid-9) salgını ile ilgili alınan önlemler ve mücadele sürecinde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu çalışmalarını incelemek üzere Yenice ilçesini ziyaret etti.
Yenice Kaymakamı Muhammed Evlice ile korona virüsle etkin mücadelede alınan önlemler ve sürdürülen çalışmalar hakkında bir süre görüşen Vali Gürel, Vefa Sosyal Destek Grubunun ilçede yaptığı çalışmalar ve verilen hizmetler hakkında bilgi aldı.
Yenice Vefa Destek Grubunu ve Yenice Uygulama Kontrol Noktasında denetimlerde bulunan Vali Gürel, görevli personellere vatandaşlarımıza verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarından başarılar diledi.
Yenice ilçene gerçekleştirdiği ziyarette Şeker Kanyonu’nda bulunan ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı’ndan kaynak tedarik edilerek, Yenice Kaymakamlığı tarafından restorasyon çalışmaları yapılan Yenice Evini ve yapımı süren Doğa Müzesini gezen Vali Gürel, Kaymakam Evlice’den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da firari hükümlü uyuşturucuyla yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 02.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Atakum ilçesinde düzenlenen operasyonda 12,5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari, uyuşturucuyla yakalandı.

Bir ihbarı değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Yenimahalle'de A.T'ye ait ikamette yaptıkları aramada bir miktar sentetik uyuşturucu, 14 sentetik ecza hapı ile hassas terazi ele geçirdi.

Emniyete götürülen A.T'nin “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi.

A.T'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.