Vali Gürel, Yolbulan AŞ’yi Ziyaret Etti

Vali Gürel, Yolbulan AŞ’yi Ziyaret Etti

Yayın: 14.03.2019 19:50
Paylaş:
A+ A-

Vali Fuat Gürel, ilimizde çeşitli sektörlerde faaliyette bulunan işadamlarına gerçekleştirdiği ziyaretine Karabük Organize Sanayi Bölgesinde (KARORSAN) bulunan Yolbulan Demir Sanayi ve Ticaret AŞ Fabrikasını ziyaret ederek sürdürdü.

Yolbulan AŞ. Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Zeki Yolbulan ve Şadi Yolbulan tarafından karşılanan Vali Gürel daha sonra fabrikada üretimi yapılan inşaat demiri, profil demir ve hasır çelik kangal demir’in üretim ve pazarlanma süreci hakkında bilgiler aldı.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Ahmet Zeki Yolbulan ve Şadi Yolbulan, nazik ziyareti için Vali Fuat Gürel’e teşekkür ettiler.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın TOBB Ekonomi şurasında beyan ettiği “İstihdam Seferberliği 2019” programı hakkında Ahmet Zeki Yolbulan ve Şadi Yolbulan’a bilgiler veren Vali Gürel, istihdam seferberliği programına destek vermelerini istedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu Belediyesi seralarında 200 bin çiçek yetiştirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Safranbolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, seralarda 200 bin çiçek yetiştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, modern tarım tekniklerini kullanan uzman ekipler, çeşitli çiçek türlerinin üretimini başarıyla tamamladı.

Yetiştirilen çiçekler arasında kadife çiçeği, gül, çuha, sardunya, petunya ile begonya gibi popüler ve yerel çiçek türleri bulunuyor.