Yakışmadı Tankut

Yakışmadı Tankut

Yayın: 21.12.2017 14:46
Paylaş:
A+ A-

Günlerdir Karabük kamuoyu Karabükspor’da ki borç meselesini konuşuyor. Feridun Tankut ve yönetim kurulunun istifasından sonra Başkan bulmakta zorlanan Karabük 11 Aralık itibariyle Nihayet Karabükspor’un Başkanını ve yönetimini seçmiş,ancak eski yönetim ibra edilmemişti.
Son günlerde özellikle basında ve sosyal medyada Karabükspor’un borcu ile ilgi gündem sıcaklığını koruyor.Bu kadar borcun nereye edildiği konusunda spor kamuoyuna gerçek manada net bir cevap veren yok.
Geçtiğimiz günlerde İstifa eden Karabükspor kulüp başkanı Feridun Tankut yanına birlikte yönetimde görev yaptığı bir kaç yönetici alarak ve Karabük basınından bir kaç tane gazeteci arkadaşı davet ederek 100.yıl Mahallesinde bir cafede açıklamalarda bulundu.
Şimdi soruyorum
1-Genel kurula neden gelmedin
2-Karabük basının tamamını değilde neden bir kaç gazeteciyi çağırdın
3-Yönetim kurulu bir bütündür neden diğer yöneticiler Yok sadece iki kişi
Birinci sorudan başlayım Sayın Tankut Genel Kurula gelmeyerek seni 13,5 yıl Karabükspor’a Başkan ve yönetici yapan Karabükspor’un kıymetli delegasyonuna genel kurula gelmeyerek saygısızlık ettin.Genel kurula gelip aslanlar gibi açık ve net olarak bu borçların neden kaynaklandığını söyleyip alnı açık başı dik olarak salondan ayrılsaydın olmazmıydı.Şimdi kamuoyunda konuşulanlara kızmayacaksın bu şehir seni Feridun Tankut yaptı,Sendika Genel Başkanı yaptı,Karabükspor Kulüp Başkanı yaptı,Kulüpler Birliği Başkan Yardımcısı yaptı,Sana verdiği bu ünvanlarda Devletin bütün kapıları ve Devletin zirvesi Cumhurbaşkanı dahil görüşme imkanını yakaladın,peki sen bunları hak ediyormusun,hak etmiyorsun Sayın Tankut,sen ne yaptın İşverenle bir olup sana destek vermiş Çelik işçisini sattın 400 tane işçinin ekmeğine kan doğradın hak ettikleri halde %42 leri işçinin alın terini buharlaştırdın.
Madem hesap vermekten korkmuyorsun neden Genel kurulda hesap vermediğin gibi Karabük basının tamamını davet edip açık ve net olarak belgelerle gerekli açıklamaları yapmıyorsun,mutlaka sende gündemi takip ediyorsundur iddalar öyle yenilir yutulur değil
Anlaşma yaptığın oyuncularla ilgili oyuncuya ödenen para ile sözleşmeye yazılan paraların farklı olduğu söyleniyor,En çok menejerlere para ödeyen kulüpler sıralamasında Karabükspor’un ikinci sırada olduğu söyleniyor,bunlar tesadüfmü yoksa birilerimi uyduruyor işte senin cevap vermen gereken sorular bunlar.Unutmadan sorayım Koray Çölgeçen diye bir menejer getirmiştin bu aralar kulüpte görünmüyor,sizinle birlikte odamı bıraktı yoksa,Özellikle konuşulan konulardan bir taneside Romen oyuncular ve onları kulübe pazarlayan Romen menejer şu an ismini hatırlayamadığım romenlerle ilgili çok ciddi iddalar var cevap vermen gereken,konuşmazsan zan altında kalırsın,hatta ismini vermekte sakınca görmediğim eski yönetim kurulu üyelerinden Seyit Ahmet Karabacak Genel kurulda 2007/2017 yıllara arası yani son 10 yılın hesapları incelensin dedi,bunu söylemekte her baba yiğidin harcı değil,bir kaç gün öncede eski yönetimden bir kaç yönetim kurulu üyeleri İstanbul Cumhuriyet Baş Savcılığına suç duyurusunda bulundular,yani sizin anlayacağınız kendilerini bir nevi ihbar ettiler,kendilerini aklama gayreti içine girdiler,bu da son derece manidar.
Karabük’te işi bilen kimle konuştuysam bu işten bir şey çıkmaz,bu işleri ört pas ederler gibi yorumlarla karşılaştım,eğer böyle olacaksa yapanın yanına kar kalacaksa bu kadar hengame niye bunu da anlamış değilim.
Karabükspor yönetim kurulu üyesi ve basın sözcüsü Sayın Ahmet Gölbek basına yaptığı açıklamada ”ENKAZ DEĞİL, YERLE YEKSAN OLMUŞ, BİR KULÜP DEVRALDIK, KULÜBÜN İÇİ BOŞALTILMIŞ” diye son derece altı çizilmesi gereken bir açıklama yaptı.
Ziya Ünsal Başkan ve yönetim Kurulu üyeleri bu işin peşini bırakmamalılar ve zaman zamanda gelişmelerle ilgili kamuoyunu bilgilendirmeliler.

Yorumlar

  1. karabüklü

    SAYIN HARMANBAŞI SEN SAYIN GÖLBEK DEN YENİ YÖNETİMİN BU KONULARLA İLGİLİ NE YAPTIĞINI YA DA NE YAPACAĞINI ÖĞRENDE KÖŞENDE PAYLAŞ.ÖYLE UCUZ KAHRAMANLIK YAPIP VURUN ABALIYA MİSALİ TANKUT A SALLAMAK KOLAY.İŞİ TAA SENDİKAL OLAYLARA GETİRMİŞSİN PATRONUN GÖLBEK E SORDUM SANA DA SORUYORUM O ZAMANLAR NEDEN SUSUYOR DUNUZ, O ZAMANLARDA DA TANKUT KUKLAYDI ŞİMDİ DE ÖYLE . KUKLA PİNOKYO MİSALİ CANLANDI DA İPLERİNİ ELLERİNDE TUTAN YOLBULANLARA KAFA TUTMAYA BAŞLADI SİZ HALA KUKLA İLE UĞRAŞIYORSUNUZ.YAZIKLAR OLSUN SİZE.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu Belediyesi seralarında 200 bin çiçek yetiştirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Safranbolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, seralarda 200 bin çiçek yetiştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, modern tarım tekniklerini kullanan uzman ekipler, çeşitli çiçek türlerinin üretimini başarıyla tamamladı.

Yetiştirilen çiçekler arasında kadife çiçeği, gül, çuha, sardunya, petunya ile begonya gibi popüler ve yerel çiçek türleri bulunuyor.