Yeni eğitim öğretim yılına yaz kursları ile hazırlanıyorlar

Yeni eğitim öğretim yılına yaz kursları ile hazırlanıyorlar

Yayın: 05.08.2022 18:05
Paylaş:
A+ A-

Vali Fuat Gürel, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş ve Müdür Yardımcısı Erdal Üngören ile birlikte öğrencilerimizin eksikliklerini gidermeleri için tüm okullarımızda olduğu gibi Şehit Mehmet Esen Ortaokulunda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ücretsiz olarak sunulan, 2022-2023 eğitim-öğretim yılı yaz dönemi Destekleme ve Yetiştirme Kurslarını ziyaret etti.

Şehit Mehmet Esen Ortaokulunda 8. ve 6. Sınıf öğrencilerimize yönelik olarak açılan kurs sınıflarını ziyaret eden Vali Gürel, kurslara katılan öğrencilerle sohbet ederek kitap hediye etti.

Öğrencilerle birlikte bir süre dersi takip eden Vali Fuat Gürel, “Sizler yaz kurslarına devam ederek bu süreci fırsata çeviriyorsunuz. Yaz okulunda almış olduğunuz bilgiler sayesinde 2022-2023 Eğitim Öğretim yılına daha hazır olarak girecek ve sınavlarda daha başarılı olacağınıza yürekten inanıyorum. Sizlere eğitim hayatınızda başarılar dilerim.”dedi.(Ergin Ertuğrul)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da çarpışan iki otomobilin sürücüleri yaralandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 00:12
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Bafra ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.

Kamil Y. (21) yönetimindeki 55 JN 437 plakalı otomobil, Samsun-Sinop kara yolu Lengerli Kavşağı'nda Kani Emre K'nin (29) kullandığı 34 EJN 782 plakalı otomobille çarpıştı.

Savrulan araçlardan biri, yol kenarındaki trafik levhalarına çarptı. Bu sırada motor bölümünden alev alan diğer otomobile ise yangın söndürme tüpüyle müdahale edildi.

İhbar üzerine kaza yerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada yaralanan iki sürücü, sağlık ekiplerince Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kara yolunda trafik, kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardından normale döndü.