Yeni ticaret merkezi sahiplerini bekliyor

Yeni ticaret merkezi sahiplerini bekliyor

Yayın: 07.02.2018 22:47
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te toptancılar ve sanayi hizmeti ile çeşitli mağazacılık alanında hizmet verecek olan yeni ticaret merkezi sahiplerini bekliyor.

Karabük’ün köklü firmalarından olan demir çelik ve inşaat alanında faaliyet gösteren Akgün firması toptancılar ve mağazacılık alanında kente yakışır yeni ticaret merkezi kazandırdı.

Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akgün, bölge trafik müdürlüğünün alt kısmında yapımına başladıklarını ve sona gelinen modern ticaret merkezinin şehre ayrı bir güzellik katacağını söyledi.

Akgün, Mart ayından itibaren hizmete girecek olan ticaret merkezinin, kentte toptancı, sanayi hizmeti ve mağazacılık alanında hizmet vereceğini kaydederek “ Yaklaşık 6 ay gibi sürede tamamladığımız ve mimari yapısı ile kente ayrı bir güzellik katan ticaret merkezimize beklediğimizden fazla ilgi gördü. İçerisinde 42 adet iş yerinin yer aldığı ve 13 bin 500 metre kare alan üzerine inşa ettiğimiz ticaret merkezimizde en düşüğü 165 en büyüğü ise 270 metrekarelik dükkanlardan oluştu. Mart ayında hizmete girecek olan yeni ticaret merkezimizde kiralama ve satışlarımız ise devam etmekte” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te cam silerken 3. kattan düşen kişi yaralandı

Yayın: 26.04.2024 22:33
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te evinin camlarını silerken 3. kattan düşen kişi yaralandı.

100. Yıl Mahallesi 1006. Cadde’de yaşayan H.K. (29), evinin camlarını sildiği sırada camın kırılmasıyla dengesini kaybederek 3. kattan beton zemine düştü.

İhbar üzerine, olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

H.K, sağlık görevlilerince Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Olay yeri inceleme ekipleri, H.K’nin düştüğü yerde inceleme yaptı.

H.K’nin Safranbolu Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanlığında uzman çavuş olarak görev yaptığı ve bugün izinli olduğu öğrenildi.