🔴Son Dakika: Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi Aday Olmayacak

🔴Son Dakika: Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi Aday Olmayacak

Yayın: 07.11.2023 13:36
Paylaş:
A+ A-

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi Aday Olmayacak.

Beşiktaş’ta 26 Kasım – 3 Aralık tarihlerinde yapılacak başkanlık seçimi öncesi mevcut başkan Ahmet Nur Çebi, adaylık konusunda kararını verdi.

Çebi, Tüpraş Stadyumu’nda düzenlenen basın toplantısında seçimde aday olmayacağını açıkladı.

Ahmet Nur Çebi’nin yaptığı açıklamalardan öne çıkan detaylar şöyle:

“İçinde bulunduğumuz sıkıntılı bir durum var. Futboldan kaynaklanan.. Üzüntüsünü ve acısını yaşadım. Bu saatten sonra camianın huzura olduğunu ihtiyacı olduğunu düşündüğüm için aday olmamaya karar verdik. Camianın kan değişimine ve enerjiye ihtiyacı var.”

“120. yılda Beşiktaş’ın başkanlığını yaptım, Cumhuriyetimizin 100. yılında Beşiktaş’ın başkanlığını yaptım. Benim için ayrı bir gurur. Bu gururu bana yaşatan tüm camiama teşekkür ediyorum.”

“Transferde arkadan dolaşmam. Bir futbolcunun maaşını 2 ay ödemezseniz, o futbolcu gider! Bunu biliyor musunuz? Bugün itibariyle kimsenin alacağı yok. Keşke sportif başarı da olsaydı, yapamadık. Küfür, hakaret neyin nesi? Bu azınlığı içinizden temizleyin. Size vasiyetimdir. Kimse çocuklarıma küfür edemez, gece yarısı telefon açamaz! İşiniz benimle! Ben buradayım! Eleştirileri kabul ederim. Hakaret ve küfür, caydırarak buradan gönderme politikasıdır. Şu azınlığı yalvarırım temizleyin. Bunlar Beşiktaşlı değil. Ayın 1’ine kadar buradayım. Benden gelip özür dilemelerini bekliyorum. O saate kadar özür dilemeyen herkesin bundan sonra takipçisi olacağım.”

“Kim aday olursa olsun, birbirlerine nazik olsunlar. Kaybeden yarın diğerine ‘Başkanım’ demek zorunda kalacak. Palavra atmayın, dürüst olun. Beşiktaş Genel Kurulu en doğrusunu yapacaktır. Kendisini onlara teslim edin. Aday olacaksanız şimdi aday olun. Seçimden bir ay sonra kapı kapı gezmeyin. Katılımın yüksek olması lazım. Biz büyük camiayız, sadece bunu zaman zaman gösteremiyoruz. Lütfen, rica ediyorum katılım yüksek olsun. Yeni gelen, kendinden gelen önceki yönetimi denetlemeli.”

“Seçim süreci başında başkan adayı olmamaya karar vermiştim ancak süreci uzun tutma sebebim, baskın seçim olmasın istememdi. Açıklamayı 13 Kasım’da, milli takım arasında yapacaktım ancak son gelişmeler beni daha hızlı açıklama yapmaya itti.”

“Bu kulübe ikinci başkan olarak geldik. 7. yıl ikinci başkanlıkta, FEDA döneminde icralar ve mali sorunlarla boğuşurken, futbol şubede başkanlık yaptığım dönemde 2 şampiyonluk ve Avrupa kupalarında namağlup sürecimiz oldu. Sonra 1 yıl ara verdim. Başkanlık koltuğuna talip olduk. Beni bu göreve layık gördüler. %68 oy ile göreve geldik. Yine aynı şeylerde karşılaştık. FEDA dönemine benzer sıkıntılar, artarak oluşmuş sıkıntılarla mücadele etme gereği duyduk.”

Basın Toplantısını İzlemek İçin Tıklayınız!

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çaykur Didi Stadı’nın zemini yenileniyor

Anadolu Ajansı
Yayın: 21.05.2024 20:00
Paylaş:
A+ A-

RİZE (AA) – Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un maçlarının oynadığı Çaykur Didi Stadı'nda yenileme çalışmaları başladı.

Yeşil-mavili kulüpten yapılan açıklamada, “Çaykur Didi Stadyumu'nda zemin yenileme çalışmalarına başlandı. Birçok yeniliklerin uygulanacağı zemin 2024-2025 sezonu öncesi hazır duruma getirilmesi planlandı.” ifadesine yer verildi.