🔴SON DAKİKA: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Seçim Öncesi Önemli Açıklama

🔴SON DAKİKA: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Seçim Öncesi Önemli Açıklama

Yayın: 08.12.2023 13:39 |Güncelleme: 27.12.2023 16:24
Paylaş:
A+ A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “2019 yerel seçiminde biz Cumhur İttifakı başlığıyla bir adım atmadık. Ancak bu seçimde durum çok daha farklı. Şu an itibarıyla Milliyetçi Hareket Partisi’nden ve partimden arkadaşlarımız müşterek çalışmalarını sürdürüyorlar. Hangi büyükşehirde, hangi illerde, hangi ilçelerde nasıl hareket edeceğiz, meclis üyeliklerinde nasıl hareket edeceğiz, bütün bu konuların hepsini arkadaşlarımız görüşüyorlar. Öyle zannediyorum ki bu hafta içinde belli bir neticeye varacaklar. Ondan sonra bizim konseyimize getirecekler. Biz de bu yapılan çalışmayı gözden geçirerek süratle adım atıp, 2024’e dair Devlet Bahçeli ile bir araya gelip, kararımızı vereceğiz ve yola çıkacağız. 15 Aralık sonrası peyderpey aday açıklamalarımızı yaparız.” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çaykur Rizespor, Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürdü

Anadolu Ajansı
Yayın: 02.05.2024 20:24
Paylaş:
A+ A-

RİZE (AA) – Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında 3 Mayıs Cuma günü deplasmanda Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Yeşil-mavili kulüpten yapılan açıklamaya göre, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde teknik direktör İlhan Palut yönetimindeki antrenmanda oyuncular koşunun ardından kısa pas ve istasyon çalışması gerçekleştirdi. Antrenman, yarı sahada çift kale maç ile tamamlandı.

Gökhan Akkan, Laine, Mithat Pala ve Benhur Keser takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

Rize temsilcisi, yarın hazırlıklarını tamamladıktan sonra İstanbul'a gidecek.