100. Yıl Yaşam Kompleksi İnşaat Çalışmaları Sürüyor

100. Yıl Yaşam Kompleksi İnşaat Çalışmaları Sürüyor

Yayın: 21.08.2015 10:26
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin yeni dönem seçim projelerinden olan 100. Yıl Yaşam Kompleksi inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Karabük Belediyesi tarafından yapımı devam eden 100. Yıl Mahallesi’nde ki Yaşam Kompleksi inşaatının 2016 Yılının Haziran ayında bitmesi hedefleniyor. Karabük’ün en kalabalık yerlerinden biri olan 100. Yıl Mahallesinde, kompleksin yapılmasının bölgeye hem ticari hem de sosyal yönden hareketlilik kazandırması hedefleniyor.

30.05.2015 tarihinde başlayan 100. Yıl Yaşam Kompleksi projesinin 2016 yılının Haziran ayında bitirilmesi planlanırken, bu proje hem 100. Yıl mahallesine hem de Karabük’e hitap edecek bir proje olacak olup, projenin içinde iş merkezleri, kapalı otopark, kapalı pazar yeri ve her türlü aktivitelerin de yapılabildiği, hem ticari bakımdan hem de sosyal aktivite bakımından çok önemli bir proje olacağı bilgileri veriliyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük İl Genel Meclisi toplantısı yapıldı

Yayın: 02.05.2024 21:36
Paylaş:
A+ A-

Karabük İl Genel Meclisi, mayıs ayının ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Meclis Başkanı Ahmet Sözen, toplantıda yaptığı konuşmada, köylerin KÖYDES projeleriyle hayat bulduğunu söyledi.

Karabük’e, KÖYDES projeleri kapsamında 335 milyon lira ödenek tahsis edildiğini belirten Sözen, bu ödeneklerle 1623 projenin hayata geçirildiğini kaydetti.

Sözen, KÖYDES ödenekleriyle ertelenen birçok sorunun çözüme kavuştuğunu vurgulayarak, şöyle konuştu:

“KÖYDES sayesinde bu zamana kadar ihmal edilmiş, ötelenmiş, kronikleşmiş, üzerine gidilmeye dahi cesaret edilememiş birçok problemin, tahsis edilen devasa ödeneklerle cesaretle üzerine gidilmiş, bugün gelinen noktada problemlerin büyük bir kısmı çözüme kavuşmuştur. Ayrıca bu ay içerisinde KÖYDES ödeneklerinin, ilimize tahsis edilmesini bekliyoruz. Ay sonuna kadar tüm ilçelerimizde, asfalt programına alınan yollarımızın altyapılarını tamamlamış olacağız. Önümüzdeki ay ise asfalt programlarını başlatmış olacağız.”