11 öğrenciye Erasmus+ KA152-YOU proje eğitimi ve proje yazım teknikleri eğitimi verildi

11 öğrenciye Erasmus+ KA152-YOU proje eğitimi ve proje yazım teknikleri eğitimi verildi

Yayın: 11.09.2023 15:24
Paylaş:
A+ A-

Karabük Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi tarafından Girişimci ve Yenilikçi Çocuklar Derneğinde 13-30 yaş arasındaki gençlere ve genç gruplara akranlarıyla bir araya gelme ve birbirlerinin kültürleri hakkında bilgi sahibi olmaya imkan tanıyan Erasmus+ KA152-YOU proje eğitimi ve proje yazım teknikleri eğitimi verildi.

Erasmus+ KA152-YOU en az iki farklı ülkeden gençlerin karşılıklı ilgi duydukları bir konu etrafında belirli bir süreyle bir araya gelmesine ve birbirlerinin kültürleri hakkında bilgi sahibi olmasına imkân tanıyor. Gençlik Değişimleri; gençlerin yeterliliklerini geliştirmelerine, sosyal açıdan ilgili konularda farkındalık kazanmalarına, özellikle akran öğrenimi aracılığıyla yeni kültürler, alışkanlıklar ve yaşam tarzları keşfetmelerine, dayanışma, demokrasi, arkadaşlık gibi değerleri güçlendirmelerine imkan tanıyor. Gençler, bu program kapsamında yurt dışındaki projelere katılabildikleri gibi yurt içinde de uluslararası projeler yürütebilme fırsatı buluyor.

Karabük Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisinde görevli Yılmaz Olcay tarafından Girişimci ve Yenilikçi Çocuklar Derneğinde 11 öğrenciye Erasmus+ KA152-YOU proje eğitimi ve proje yazım teknikleri hakkında eğitim verildi.

Eğitimin ardından düzenlenen proje eğitimine katılan 11 öğrenciye sertifikaları takdim edildi.(Haber Merkezi)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Yayın: 08.05.2024 21:01
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te Karayolu Trafik Güvenliği Haftası dolayısıyla etkinlik yapıldı.

PTT Kavşağı’ndaki programa, Vali Mustafa Yavuz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay İsmail Gökcek ve kurum müdürleri katıldı.

Etkinlikte Vali Yavuz, sürücülere broşür verdi, öğrencilerle yaya geçidinden geçti.