“17. TTİ İzmir Fuarı Safranbolu’muz Adına Çok Verimli Geçti”

“17. TTİ İzmir Fuarı Safranbolu’muz Adına Çok Verimli Geçti”

Yayın: 10.12.2023 15:42 |Güncelleme: 27.12.2023 16:42
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediyesi, Türkiye’nin en büyük turizm platformu olan TTI İzmir’de ‘’Uluslararası Turizm Ticaret Fuar Ve Kongresi’’ Safranbolu’nun tarihini, kültürünü, coğrafi işaretli ürünlerini Dünya ülkelerine tanıttı. Fuara katılım sağlayan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse: “Bu tarz fuarlar Dünya Mirası kentimizin sürdürülebilir turizmi için büyük önem arz ediyor. Safranbolu’muz açısından verimli bir fuara daha imza attık” diye konuştu.

T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından, İZFAŞ ve TÜRSAB FUARCILIK A.Ş. işbirliği ile her yıl dünyanın dört bir yanından turizm profesyonellerini bir araya getiren ve Türkiye’nin en büyük uluslararası turizm platformu haline gelen Uluslararası Turizm Ticaret Fuar Ve Kongresi’nin 17.si bu yıl 7-9 Aralık 2023 tarihlerinde fuarizmir’de gerçekleşti. Dünya’nın da birçok ülkesinden katılım sağlanan fuarda UNESCO kenti Safranbolu da yerini aldı. Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Bakkal, Meclis Üyesi Kemal Akgül, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Bahadır Acar ile birlikte düzenlenen kongrelere ve tanıtım toplantılarına katılım sağladı. Safranbolu Belediyesi’nin standına olan ilgi ise büyük oldu. Patenti Safranbolu Belediyesi’ne ait coğrafi işaretli Safranbolu kıtırı fuar katılımcıları tarafından büyük beğeni topladı. Safranbolu’nun safranı, maket evleri, yöresel ürünleri ile standını katılımcılara açan Safranbolu Belediyesi’nin sunduğu ürünler vatandaşlar tarafından çok sayıda satın alındı.

Türkiye’nin en büyük turizm platformu olan TTI İzmir’e ‘’Uluslararası Turizm Ticaret Fuar Ve Kongresi’’ katılım sağlayarak bizzat Safranbolu Belediyesi standının başında durarak Safranbolu’nun tanıtımına katkı sağlayan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse fuar hakkında şu cümleleri kullandı:” Biz Safranbolu Belediyesi olarak özellikle Uluslararası fuarlara katılmayı çok önemli buluyoruz. Dünya’nın dört bir yanında turisti ağırlayan Safranbolu’muz için bunlar önemli fırsatlar. Kentimizi tüm Dünya’ya tanıtmak adına mücadelemizde elimizi o taşın altından asla çekmeyeceğiz. Fuar’da emeği geçen herkese ve tabiki değerli mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.”(Berkay Doğan)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tokat’ta sağanak etkili oldu

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.05.2024 20:00
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Tokat'ın Sulusaray ilçesinde sağanak sonrası sel oluştu.

Sulusaray'da akşam saatlerinde başlayan ve yaklaşık 20 dakika süren sağanak hayatı olumsuz etkiledi.

Buğdaylı köyünde sağanak sonrası ekili arazilerde sel suları etkili oldu.