2 Katlı Ev Çıkan Yangında Kullanılmaz Hale Geldi

2 Katlı Ev Çıkan Yangında Kullanılmaz Hale Geldi

Yayın: 17.11.2016 09:20
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te meydana gelen yangında 2 katlı ev alevlere teslim oldu.

Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Kayabaşı Mahallesi Hacı Alay Caddesi’nde Müzeyyen Yılmaz’a (50) ait 2 katlı evde, akşam saatlerinde henüz nedeni belirlenemeyen bir şekilde yangın çıktı. Yangın sırasında evde bulunan Yılmaz’ın 17 ve 15 yaşlarındaki 2 çocuğu kendilerini dışarı güçlükle atarken, alevler rüzgarın da etkisiyle bahçedeki kömürlüğe sıçradı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri alevlere müdahale etti.

Bu sırada söndürme çalışmalarına yardım etmek isteyen vatandaşlar, itfaiyecilere zor anlar yaşattı. Bir kişi, kömürlüğün üzerine çıkarak alevlere su sıkan bir itfaiye erinin elinden hortumu almak istedi. Yine bir kişinin, itfaiye erinin elinden almaya çalıştığı hortumdan çıkan su, çalışmaları izleyen kalabalık ve polisin üzerine geldi. Yaklaşık 1 saatlik çalışmayla söndürülen yangında, ev kullanılmaz hale geldi.

Yangınla ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük 1. Amatör Ligi Final Maçı Heyecanı!

Yayın: 03.05.2024 12:06
Paylaş:
A+ A-

Bu hafta sonu, Karabük 1. Amatör Ligi’nin büyük finali için nefesler tutuldu. Eskipazar Belediyespor ve Asd Eflani Spor takımları, şampiyonluk için kıyasıya mücadele edecekler.

Eskipazar Belediyespor, B Grubu’nda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Grubunu ikinci sırada tamamlayan takım, çeyrek finalde 5000 Evler Spor’u 90+12’de bulduğu golle 2-1 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı. Yarı finalde ise Dökecek Futbol Kulübü ile zorlu bir mücadele yaşadıktan sonra 117. dakikada bulduğu golle 4-3 galip gelerek finale yükseldi.

Diğer finalist Asd Eflani Spor ise yarı finalde rakibini 5-1’lik skorla geçerek adını finale yazdırdı.

Final heyecanı, 5 Mayıs 2024 Pazar günü saat 16:00’da Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda yaşanacak. Futbol tutkunları, bu mücadeleyi kaçırmamak için sabırsızlanıyor.

Heyecan dolu final maçının sonucunu bekleyip, şampiyon takımı görmek için futbolseverlerin gözleri bu önemli karşılaşmada olacak.