2 Otomobil Çarpıştı: 1 Yaralı

2 Otomobil Çarpıştı: 1 Yaralı

Yayın: 09.12.2019 21:00
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te iki otomobil çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, kaza 5000 Evler Cumhuriyet Mahallesinde meydana geldi.
Z. B. (56) idaresindeki 78 BP 591 plakalı otomobil ile 63 nolu sokak üzerinde seyir halinde iken 100 nolu sokağın kesiştiği noktada sürücü A. E.’nin (47) idaresindeki 78 AP 815 plaka otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü A.E yaralanarak, olay yerine gelen 112 ekiplerince Karabük Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Diğer otomobil sürücüsü ise kazadan yara almadan kurtuldu.
Trafik polisleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Enkazdan çıkarılan yaşlı adama kendi botunu giydiren itfaiye eri Aydın son yolculuğuna uğurlandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 05.05.2024 16:36
Paylaş:
A+ A-

AMASYA (AA) – Kahramanmaraş'taki depremde yıkılan Mis Apartmanı'nın enkazından çıkardıkları yaşlı adama yalın ayak olduğunu görünce kendi botlarını giydirmesiyle tanınan ve evinde ölü bulunan itfaiye eri Kürşat Aydın'ın cenazesi, memleketi Amasya'nın Merzifon ilçesinde toprağa verildi.

Atakum ilçesi Yenimahalle Mahallesi'ndeki bir apartman dairesinde ikamet eden 43 yaşındaki Aydın, dün banyoda eşi tarafından hareketsiz bulunmuş, eve gelen sağlık ekiplerince yapılan muayenede Aydın'ın öldüğü belirlenmişti.

Merzifon Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünde görevli itfaiye eri Kürşat Aydın için öğle vakti Kara Mustafa Paşa Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Burada kılınan cenaze namazının ardından Aydın için Merzifon Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünde de tören gerçekleştirildi.

Törene Aydın'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Amasya Belediye Başkanı Turgay Sevindi, Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Mete Kuş, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Kargı, burada yaptığı konuşmada, Aydın'ı talihsiz bir kaza sonucu kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu.

Aydın'ın cenazesi daha sonra Muşruf köyündeki aile mezarlığında defnedildi.