30. yılı yatırımlarla kutlayan CarrefourSA, “CarrefourSA Mutfak” ile direkt sofralara geliyor

Anadolu Ajansı
Yayın: 22.09.2023 00:36
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Sabancı Holding ve Carrefour Küme iştiraki CarrefourSA, “CarrefourSA Mutfak”la organize besin perakende kesiminde online yemek siparişi hizmetine başladı.

Şirketten yapılan açıklamaya nazaran, Türkiye'de 30. yılını kutlayan CarrefourSA, organize besin perakende dalında oyun kurucu ve öncü pozisyonunu sürdürmeye devam ediyor. Türkiye’de 55 vilayette 950'den fazla mağazası, 11 bine yakın çalışanı ve 14 deposuyla müşterilerine gerçek eseri, yanlışsız üreticiden hakikat fiyata ulaştıran CarrefourSA, yeme içme kesimindeki argümanını da sürdürüyor.

30. yaşını “yenilenmeler, yatırımlar ve yenilikçi iş modelleriyle büyüme yılı” ilan eden CarrefourSA, organize besin perakende dalında “Lezzet Arası” restoranlarıyla başlayan seyahatini ve muvaffakiyetini CarrefourSA Mutfak'la çevrim içi yemek siparişi dalına taşıyor.

– İzmir, Ankara, Eskişehir ve Bursa'da yatırımlar devam edecek

Açıklamada görüşlerine yer verilen CarrefourSA Üst Yöneticisi (CEO) Kutay Kartallıoğlu, “CarrefourSA Mutfak” hizmetine birinci olarak İstanbul'da başlayan CarrefourSA'nın, yıl sonuna kadar İstanbul'daki bulut mutfak sayısını 4'e çıkarmayı hedeflediğini bildirdi.

2023'ün, Türkiye'de 30. yılını kutladıkları özel bir yıl olduğunu hatırlatan Kartallıoğlu, “1993 yılında İçerenköy'de birinci mağazamızı açtığımızdan bu yana kıymetli dönüşümlerden geçtik. Dönüşüm seyahatimizin odağında yer alan 'Yeni Jenerasyon Market' vizyonuyla 30'uncu yılımızı yeni yatırımlar ve yeni iş modelleriyle kutlamaya devam ediyoruz. 2020 yılında hayata geçirdiğimiz bayilik sisteminde teşebbüsçü ve küçük esnaflarla büyümeye devam ederken, tıpkı vakitte bu yıl yatırım yaptığımız HORECA alanında da çalışmalarımız devam ediyor. Antalya'da temmuz sonunda açtığımız 4 bin metrekarelik CarrefourSA Profesyonel depomuzla otel, restoran ve kafelere verdiğimiz hizmeti çok daha üst düzeylere taşıdık. Bodrum'da birinci CarrefourSA Profesyonel mağazamızın açılışını gerçekleştirdik. Şimdi yolun başındayız lakin güçlü bir halde girdiğimiz bu alanda da süratli bir büyüme yakalamayı ön görüyoruz.” tabirlerini kullandı.

Kartallıoğlu, yeme-içme alanında CarrefourSA'nın dalda bir unsur imza attığı Lezzet Ortası restoranlarıyla farklı kentlerde yatırımların sürdüğünü hatırlatarak, “İlk sefer 2017 yılında hayata geçirdiğimiz Lezzet Ortası restoran konseptimizle dalımızda yeme içme alanında yakaladığımız bu başarıyı artık de online yemek siparişiyle CarrefourSA Mutfak'a taşımaya karar verdik. Küresel bulut mutfak pazarının tüm dünyada yaygınlaştı ve büyük bir pazara dönüştü. Precedence Research tarafından Küresel Bulut Mutfak araştırmasına nazaran, pazarın küresel büyüklüğünün 2022'de 57,51 milyar dolar olduğu iddia ediliyor. 2032'de ise bu sayının 174,66 milyar dolara ulaşması bekleniyor. Türkiye'de de pazar her geçen gün büyüyor. Yeme içme kesimindeki bu dönüşüm, organize besin perakende tüketicisinin tercihleri ve tecrübelerinin de her geçen gün değiştiği günümüzde de biz de her alanda ‘doğrusu’nu hedefleyen bir şirket olarak bu dönüşümlerin bir kesimi ve öncüsü olmaya devam ediyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

– Profesyonel şefler tarafından günlük ve taze hazırlanan yemekler

Doğru fiyata, yanlışsız eseri, yanlışsız kanallardan temin ederek tüketicilerine yanlışsız hizmetle buluşturma vizyonlarını dijital teknolojilerin de yardımıyla CarrefourSA Mutfak hizmetiyle müşterilerine sunmaya hazır olduklarını belirten Kartallıoğlu, şunları kaydetti:

“Bugüne kadar eserlerimizle mutfaklarına girdiğimiz müşterilerimizin sofralarına artık de profesyonel şeflerimiz tarafından hazırlanan yemeklerle konuk oluyoruz. CarrefourSA Mutfak’ta yer alan markalarımızı oluştururken Lezzet Ortası restoranlarımızda elde ettiğimiz veriler sayesinde müşteriler tarafından en çok tercih edilen yemeklerle ilgili bir araştırma gerçekleştirdik. Bu araştırma sonucunda BigBowl, Burger Four, Fried Day Chicken, Hasan Usta Köftevi, L’atelier, Le Penne, Pizza Poli, Sushi Four, Tarihi Çıkarı Pilavcısı ve Urla Balıkçısı olmak üzere salatadan deniz eserlerine kadar 10 farklı markayı müşterilerimizin hizmetine hazır hale getirdik. Burada müşterilerin süratli biçimde, varlıklı seçenekler ortasından yemek siparişi vermelerini sağlarken birebir vakitte istediği eserin en tazesine ve en lezzetlisine vakit kaybetmeden ulaşmasını sağlayacağız. Menülerde yer alan yemeklerin tamamı da günlük ve taze olarak hazırlanacak. CarrefourSA Mutfak'ta kullanılan et, balık, meyve, zerzevat üzere tüm taze eserler CarrefourSA'dan temin edilecek.

CarrefourSA Mutfak bünyesinde yer alan markalardan sipariş vermek isteyen müşterilerimiz Getir Yemek, Trendyol ve Yemeksepeti'nden sipariş verebiliyor. Uzman ve başarılı olduğumuz yeme–içme kesimindeki deneyimlerimizi taşıyarak yeni bir seyahate çıktığımız CarrefourSA Mutfak konseptimizde gelecek devir için süratli ve sağlıklı bir büyüme için çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trendyol, saçları ve cildi sonbahara hazırlayan ürünleri kullanıcılarla buluşturuyor

Anadolu Ajansı
Yayın: 07.09.2024 16:22
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Sonbaharda saçları ve cildi sağlıklı görünüme kavuşturan tüm bakım ürünleri, Trendyol'da kullanıcılarla buluşuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, yaz boyunca saç ve cilt sağlığı, yüksek sıcaklıklar, deniz ve havuzun etkileri, toz, ter gibi faktörlerle yıpranıyor. Cildi yenilemek, güneş lekelerini gidermek, saçlarda ise kırılmaları ortadan kaldırmak için sonbaharı en iyi şekilde değerlendirmek gerekiyor.

Kuru ve serin havaların görüldüğü sonbaharın, saç ve cilt sağlığını doğrudan etkilemesi nedeniyle ilgili bakımların bu mevsimde de sürdürülmesi önem taşıyor. Saçlarda kuruluğu, kırılmaları ortadan kaldıran, cildi yenileyen ve dokusunu koruyan tüm bakım ürünlerini Trendyol, kullanıcılarla buluşturuyor.

Sonbaharda cilt sağlığını korumak için öncelikle cilt tipine uygun ürünlerin tercih edilmesi gerekiyor. Yazın yıpranan ciltleri eski sağlığına kavuşturmak için cilt dokusunu yenileyen ürünler ön plana çıkıyor.

Yaz döneminde oluşan güneş lekeleri için uzman hekim kontrolünde leke giderici ürünlerin tercih edilmesi öneriliyor. Sonbaharda kuru havaların etkisine karşı, cildin susuzluğunu gideren nemlendirici kremler, cilt sağlığına yönelik alışverişlerin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

Sonbaharda saçlarda görülen en büyük sorunların başında ise kırılmalar, kabarmalar ve saç derisinin yapısındaki bozulmalar geliyor. Saç sağlığı için saçı nemlendiren, kırıkları önleyen kremlerin yanı sıra saç güçlendiren ve uzatan doğal içerikli biberiye ürünler tercih ediliyor. Saç derisine sağlığını geri kazandıran özel yağlar, serumlar ve saç maskeleri, saç bakım ürünlerinde öne çıkıyor.

Nöbetçi Eczaneler

Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455

Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331