Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 11.02.2019 21:39
Paylaş:
A+ A-

Vali Fuat Gürel’in eşi Özlem Aras Gürel öncülüğünde Karabük’te görev yapan kamu kurum ve kuruluş amirlerinin eşlerinden oluşan Hayır ve Dayanışma Grubu ikinci buluşmasını gerçekleştirdi.

Karabük ilinde yürütülen projeler ile ilgili bilgi veren Özlem Aras Gürel, protokol eşleri olarak bizler, protokol üyelerinin Kentimizin yönetiminde gösterdikleri gayrete destek olmanın yanında, sosyal projelProtokol eşlerinden oluşan ere de katkı sağlamalıyız.

Bu bağlamda ilimizde Kurumlarımızla birlikte yürütülen başta “Şevkat Eli Projesi” olmak üzere “Asırlık Çınarlarımız Projesi”, “Gülümse Karabük Projesi”, “Bizim Kadınlarımız Projesi” “Şehit Ailelerinden Hepimiz Sorumluyuz Projesi” gibi projelerimize destek ve katkılarınızı bekliyoruz. Ayrıca birlikte gerçekleştireceğimiz yeni projeler neler olabilir diye toplanmış bulunuyoruz. Kadının olmadığı bir sosyal hayat düşünülemez. Bizler ilimizde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan Hanımefendinin dediği gibi birer “Gönül Elçisiyiz”. Birlikte attığımız küçük adımların nice hayatlara umut olduğunu ve dokunduğunu gördükçe mutlu oluyoruz.” dedi.

Toplantı, yapılacak faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunularak bitirildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İskilip Belediyesi cenaze nakil ücreti almayacak

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 16:12
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – İskilip Belediye Başkanı İsmail Çizikci, cenaze nakil işlemlerinden ücret alınmayacağını bildirdi.

Çizikci, yaptığı yazılı açıklamada, ilçe merkezinde ücretsiz verilen cenaze nakil işlemini İskilip'e bağlı köylerde de ücretsiz olacağını belirtti.

Sosyal belediyecilik anlamında çalışmalar yaptıklarını anlatan Çizikci, geçmişte her kilometre için 15 lira ücret alınan cenaze nakil hizmetinden vatandaşların artık ücretsiz yararlanacaklarını kaydetti.