Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 11.02.2019 21:43
Paylaş:
A+ A-

Karabük Özelinde 70 civarında olan ve ikinci el otomobil alım/satımı yapan OTO GALERİLERİ için yeni uygulama dün başladı ve uygulama gereğince, ”Bu işi yapacak firmaların Yeterlilik ve Yetki Belgesi sahibi olmaları gerektiği..” üzerinde fikirler verilerek “Bu anlamda Karabük’te bu Belgeleri temin edecek Oto Galeri Sahibi gerçekten çok azdır.Aslında uygulama 1 yıl önce çıkartıldı ve dün itibarı ile süreç başladı..” görüşleri dile getiriliyor.

Bilindiği gibi OTO GALERİSİ açabilmek amacı ile çok geniş “İşyeri mekanı isteniyor,altında veya üstünde konut olmaması başta olmak üzere birçok kriter getirilmiş bulunuyor.Ayrıca bu işi yapacak olan insanlar içinde sınavlar düzenlendi ve bu sınavlardan başarı ile çıkanlar Oto Galerisi sahibi olabilecekler.Karabük’te İkinci El Otomobil satışı yapılan yerler çok azalacaktır.Bunun hem ticaretin durgunluğu ile hem de istenilen belgeler ve mekanlarla çok yakından ilgili var..” şeklinde değerlendirmelerde yapılıyor.

Bu arada,konu ile ilgili kişiler “Geçen yıl çıkan yasal düzenleme ile bizlere 1 yıl ek süre verilmişti.Bu süre içerisinde gerekli hazırlıkları yapmamız ve gerekli eksikliklerimizi tamamlamamız istenmişti.Şimdi görüyoruz ki,örneğin Karabük’te,düzenlemesi yapılan yasaya uyabilecek 5 veya 6 Firma ancak çıkar.O nedenle belirli bir sürenin daha verilebileceğini tahmin ediyoruz..” görüşlerini dile getiriyorlar.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor, Ruzomberok ile yapacağı rövanş maçı hazırlıklarına başladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.07.2024 08:52
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu rövanşında 1 Ağustos Perşembe günü sahasında Slovakya'nın Ruzomberok takımı ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda, dün Ruzomberok karşılaşmasında forma giyen futbolcular yenilenme çalışması gerçekleştirdi.

Diğer oyuncular, dinamik ısınmanın ardından 5'e 2 ve dar alanda oyun çalışması yaptı.

Öte yandan, yeni transfer Karadağlı oyuncu Stefan Savic de takımla ilk antrenmanına çıktı.

Bordo-mavili takım, bir günlük iznin ardından çalışmalarını sürdürecek.