350 yolcusu, 300 personeli bulunan dev Kruvaziyer tur gemisi Amasra’da

350 yolcusu, 300 personeli bulunan dev Kruvaziyer tur gemisi Amasra’da

Yayın: 03.08.2022 12:16
Paylaş:
A+ A-

Rusya’dan yola çıkarak İstanbul üzerinden Amasra Limanı’na gelen “Astoria Grande” adlı kruvaziyerdeki 350 yolcu, ilçenin tarihi yapılarını, doğal güzelliklerini ve mutfak kültürünü yakından görme fırsatı buldu
Bartın’ın tarihi yapıları ve doğal güzelliklerinin yanı sıra mutfak kültürüyle de ünlü Amasra ilçesinde 78 milyon lira yatırımla yapımı tamamlanma aşamasına gelen yolcu limanı, ilk yolcu gemisini ağırladı.
“Amasra Limanı Yolcu İskelesi ve Yat Limanı” projesi kapsamında Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca 2018’de ihale edilerek çalışmalarına başlanan mendirek inşaatı, yüzde 90 tamamlanma aşamasına geldi.
Limana konuk olan ilk yolcu gemisi Panama bandıralı “Astoria Grande” adlı kruvaziyer oldu.
Rusya’dan yola çıkarak İstanbul üzerinden Amasra Limanı’na gelen “Astoria Grande”nin 350 yolcusu, Vali Nurtaç Arslan, AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Amasra Kaymakamı Kadir Perçi, Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır ve diğer ilgililerce karşılandı.

Rusya’nın Soçi kentinden hareket eden Panama bandıralı gemideki yolcular, çıkış işlemlerinin ardından ilçedeki tarihi ve turistik yerleri görmek için limandan ayrıldı.300 personeli bulunan geminin akşam saatlerinde Sinop’a hareket edeceği öğrenildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsunspor’da sol ayak bileğinden sakatlanan Satka, ameliyat edildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.03.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un Slovak stoper oyuncusu Lubomir Satka, sol ayak bileğinden yaşadığı sakatlık nedeniyle ameliyat edildi.

Kırmızı-beyazlı kulüp, 28 yaşındaki Satka'nın sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, Atakaş Hatayspor maçında sol ayak bileğinden sakatlanan tecrübeli oyuncunun özel bir hastanede operasyon geçirdiği bildirildi.

Satka'nın ne zaman sahalara döneceği konusunda ise açıklama yapılmadı.