Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 21.08.2019 23:36
Paylaş:
A+ A-

Vali Fuat Gürel ile Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinin Zopran Köyü Hamzalar Mevkiinde bulunan Ek Hizmet Binasında incelemelerde bulundu.

İl Özel İdaresi Hamzalar Ek Hizmet Binası önünde Genel Sekreter Mehmet Uzun, Genel Sekreter Yardımcısı Bahattin Eroğlu, Karabük İl Afet ve Acil Durum Müdürü (AFAD) Dr. Gazanfer Erbay, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Özgür Bülbül, Su ve Kanal Hizmetleri Müdürü Abdullah Hüsam, Yatırım ve İnşaat Müdürü Mehmet Fatih Garip, Türkiye Yol-İş Sendikası Kastamonu 2 Nolu Şube Başkanı Sadık Düzgün ile Türk-İş İl Temsilcisi Said Erçin tarafından karşılanan Vali Gürel ve Milletvekili Ünal, Özel İdare Personeli ile bir süre sohbet ederek çalışmalarında kolaylıklar dilediler.

Ek Hizmet Binası şantiye alanında incelemelerde bulunarak Genel Sekreter Mehmet Uzun’dan kurulum çalışmaları tamamlanan sıcak asfalt plenti, araç parkı ve bakım onarım deposu hakkında bilgiler alan Vali Gürel, “İl Özel İdaresinin tüm birimleriyle yaz-kış, mesai merhumu demeden özverili bir şekilde çalışan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

Yorumlar

  1. önemli degil

    sayin vekiller zaten surekli incelemelerde bulunuyorlar. il ozel idarenin calismalarini az cok bizde goruyoruz. yaz demeden kis demeden calisiyorlar. ama vekiller mudurluk yerine disarida calisanlarida bir ziyaret etseler, onlarinda bir gonullerini alsalar. sizler yaz sicaginda klimali odalarinizda otururken onlarin beynine gunes geciyor. iki cift guzel lafi hakediyorlar diye dusunuyorum. vekillerimiz sadece secim zamani köy yollarina dusmemli. bu durum sadece bu birim ile ilgili degil tabiki.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor’un Samsunspor karşısında 61 puan ve 61. gol hedefi

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.05.2024 08:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – SELÇUK KILIÇ – Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında 4 Mayıs Cumartesi günü deplasmanda Yılport Samsunspor ile karşılaşacak Trabzonspor, rakibini yenmesi halinde bu sezon 61 puana, bir gol atması halinde de 61. golüne ulaşmış olacak.

Bordo-mavililer, ligde geride kalan 34 hafta sonunda 18 galibiyet, 4 beraberlik, 12 mağlubiyet ile 58 puan toplayarak 3. sıradaki iddiası sürdürüyor.

En yakın rakibi RAMS Başakşehir'in 6 puan önünde olan Karadeniz ekibi, kalan 4 haftada avantajını devam ettirerek sezonu 3. sırada tamamlamayı hedefliyor.

Karadeniz ekibi, hedefleri doğrultusunda hafta sonunda Yılport Samsunspor'u yenmesi halinde hem kentin plaka kodu 61 puana ulaşmış hem de üçüncülükteki iddiasını daha da güçlendirmiş olacak.

– Geçen sezondan daha iyi performans

Trabzonspor, Yılport Samsunspor'u yenmesi halinde geçen sezondan da 4 puan önde bir performans göstermiş olacak.

Bordo-mavililer, geçen sezon ligde 35 maç sonunda 17 galibiyet, 6 beraberlik ve 12 mağlubiyetle 57 puan toplayarak ligde 6. sırada kendine yer bulmuştu.

Geçen sezon ligin tamamlandığı 36 hafta sonunda 57 puan elde eden Karadeniz ekibi, ligi 6. sırada tamamlayarak Avrupa kupalarına katılma hakkı elde edememişti.

– 61. gole 1 gol kaldı

Trabzonspor, Yılport Samsunspor maçında 61. golünü de atma mücadelesi verecek.

Ligde en son Gaziantep FK'yi 4-2 yenerek 34 maç sonunda 60. golüne ulaşan Karadeniz ekibi, Samsunspor önünde 1 gol atması halinde 61. golünü kaydetmiş olacak.