Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 19.01.2020 20:55
Paylaş:
A+ A-

CHP Eflani İlçe Başkanı Ahmet Aytaç,Eflani Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü Öğrencilerinin “Antalya’da düzenlenen Yöresel Yemekler yarışmasında ikinci olduğunun..” altını çizerek “Eflanili herkesin Karabük Üniversitesi Eflani Meslek Yüksekokulu’na maddi/manevi destek olması gerek.Bu Okul Eflanimizi geleceğe hazırlayacak en büyük,en ciddi vasıtamızdır..” dedi.

CHP Eflani İlçe Başkanı Ahmet Aytaç “Biz Meslek Yüksekokulu Yöneticilerimizle sürekli temas halindeyiz.Okul sorunlarının çözümünde yardımcı olmaya çalışıyoruz.Bu manada,özellikle İstanbul gibi büyük metropollerde yaşayan varlıklı hemşerilerimizi,yurdun dört bir yanında ki hemşerilerimizi Eflani Meslek Yüksekokulu’na yardımcı olmaya davet ediyorum.Eflani Meslek Yüksekokulu Eflani’nin geri gidişini durdurabilecek en geçerli sebeptir ve yardımcı olunmalıdır..” anlamında da bilgiler verdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Giresun’da uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 2 kişi tutuklandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.05.2024 04:24
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Bulancak ilçesinde uyuşturucu madde ile mücadele kapsamındaki operasyonlarda yakalanan 2 şüpheli tutuklandı.

İlçenin Kalegüney köyünde, KOM Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Bulancak İlçe Jandarma Komutanlığınca ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda D.K. gözaltına alındı.

Şüphelinin evi ve çevresinde yapılan aramalarda 992 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen D.K,çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

İlçenin Bulancak Mahallesi'nde ikamet eden M.K. ve T.O.O. jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alındı.

Zanlıların evlerinde yapılan aramalarda çeşitli miktarlarda sentetik uyuşturucu ile uyuşturucu yapımında kullanılan maddeler ele geçirildi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.K. tutuklandı, T.O.O. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.