Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 21.02.2020 20:35
Paylaş:
A+ A-

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) AK Parti Grup Toplantısına katılan AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Belke Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Safranbolu evi maketi ile Safran Çiçeği tablosu hediye etti.
AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş beraberindeki İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Belke ve İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ile TBMM’de AK Parti grup toplantısına katıldı. Toplantı çıkışında İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Belke, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Karabük’ün selamını ileterek Safran Çiçeği tablosu ile tarihi Safranbolu evi maketi hediye etti.
AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Belke, “AK Parti İl Gençlik Kolları olarak Milletvekillerimiz Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş’in davetleri ile TBMM’de AK Parti Grup Toplantısına katıldık. Toplantının ardından Milletvekillerimizle beraber Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile hasbihal ettik. Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a Karabük’ün selamını ileterek kentimize davet ettik” dedi.
Belke, TBMM’yi gezdirdikleri için Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş’ e teşekkür ederek, “Karabük İl Gençlik Kolları olarak önemli projeler gerçekleştiriyoruz. Gençlik öncelikle tarihi iyi bilmesi lazım. Bizlerde tarih de neler olmuş, ne tür hizmetler olmuş bunları her hafta münazaralar yaparak gerçekleştiriyoruz. Biz gençlerin önünü açan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’da şükranlarımızı sunuyoruz. Cumhurbaşkanımızın izinden gitmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Yeşilay Bisiklet Turu, 5 Mayıs Pazar günü koşulacak

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.05.2024 12:24
Paylaş:
A+ A-

ANKARA (AA) – 11. Yeşilay Bisiklet Turu, 5 Mayıs Pazar günü koşulacak.

Yeşilay'dan yapılan açıklamaya göre 2011 yılından bu yana organize edilen turun 11'incisi “Sağlıklı yaşamın keyfini birlikte sürelim.” sloganıyla düzenlenecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Bisiklet Federasyonunun iş birliğiyle Türkiye'nin tüm şehirlerinde eş zamanlı düzenlenecek ve saat 10.30'da başlayacak turda 10 bini aşkın bisikletsever, bir araya gelerek bağımlılıkların zararlarına dikkati çekecek ve sağlıklı yaşam bilincinin artmasına katkıda bulunacak.

Etkinlik, İstanbul'da Sarayburnu'ndan başlayıp Yedikule sahil yolu (Kennedy Caddesi), Genç Osman Caddesi, 10. Yıl Caddesi, Topkapı, Edirnekapı, Ayvansaray, Balat ve Eminönü'nden geçerek Sepetçiler Kasrı'nda sona erecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yeşilay Genel Başkanı Mücahit Öztürk, her yaştan profesyonel ve amatör bisikletseverin katılımına açık olacak etkinlikle ilgili, “Hareketli yaşamı desteklemek ve bağımlılıkla mücadele amacıyla bu yıl 11'incisini gerçekleştireceğimiz Yeşilay Bisiklet Turu'nda hep birlikte pedal çevirerek bağımlılıklara karşı farkındalık oluşturacağız. Tüm bisikletseverleri, katılımın her yıl giderek arttığı turumuza bekliyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.