Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 08.03.2020 22:52
Paylaş:
A+ A-

Cumhuriyet Halk Par­ti­si (CHP) Ka­ra­bük İl Baş­ka­nı Ab­dul­lan Çakır, CHP Grup Baş­kan Ve­ki­li Engin Özkoç’un basın açık­la­ma­sın­dan sonra ken­di­si­ne mec­lis­te ve kamuoyun ­da, son olarak Karabük AK parti İl Başkanı açıklaması ile ya­pı­lan sal­dı­rı­yı kı­na­ya­rak; “Ve­ki­li­miz Özkoç’un ya­nın­da­yız” dedi.

Çakır, ya­zı­lı açıkl­ma­sın­da şun­la­rı söy­le­di; “Bir­lik ve be­ra­ber­lik­ten bah­se­den­ler şunu bil­me­li­dir­ki, Biz CHP ola­rak Ka­ra­bük’te ve ül­ke­miz­de hep bir­lik ve be­ra­ber­li­ği­mi­zi sa­vun­duk. Va­li­li­ği­miz­de yap­tı­ğı­mız top­lan­tı­ya­ da mil­let­ve­ki­li­miz i­le be­ra­ber ka­tı­lıp ortak metne imza attık.

Biz­le­ri vatan haini ilan eden­le­rin, PKK ile yan yana ko­yan­la­rın, FETÖ ile iş­bir­li­ği yaptı di­yen­le­rin şunu çok iyi bil­me­si ge­re­ki­yor.
Çözüm sü­re­cin­de te­rö­rist­le­ri yurda sokup, çadır mah­ke­me­le­rin­de yar­gı­la­tıp be­ra­at et­ti­ren­ler kim­ler­di?

Terör ör­gü­tü li­de­ri­ne sayın diyen biz miy­dik?

Di­yar­ba­kır’da Bar­za­ni ile el ele, kol kola halkı se­lam­la­yan, meğri meğri ile göz­ya­şı dö­ken­ler de mi biz­dik?

Salih Müs­lüm’ü Dev­let Pro­to­ko­lü ile kar­şı­la­yıp, pa­çav­ra bay­ra­ğı biz­ler mi as­tır­dık?

Yerel se­çim­ler­de kır­mı­zı bül­ten­le ara­nan Osman Öca­lan’ı TRT’ye çı­ka­rıp par­ti­mi­ze oy mu is­te­dik?

Terör ögütü li­de­ri­nin mek­tu­bu­nu biz mi okut­tuk?

Yıl­lar­ca FETÖ ile iş­bir­li­ği ya­pan­lar, 17/25’le ken­di­ni ak­la­yan­lar, FETÖ bor­sa­sı ile dı­şa­rı çı­kan­lar, kendi vic­dan­la­rın­da acaba ken­di­le­ri­ni ak­la­ya­bi­li­yor­lar mı?

Irak’ın bö­lün­me­si­ne izin ve­ren­ler, mil­yon­lar­ca Irak­lı­nın ölü­mü­ne göz yu­man­lar, Irak tes­ke­re­si­nin çı­kar­tıl­ma­sı­na ça­lı­şan­lar biz­ler miy­dik? BOP eş baş­ka­nı benim diye sayın Kı­lıç­da­roğ­lu mu açık­la­ma yaptı?

PYD’li te­rö­rist­le­ri ül­ke­miz­den kon­voy­lar­la ge­çi­rip, on­la­ra dev­let im­kan­la­rı ile biz mi yemek söy­le­dik?

FETÖ araş­tı­rıl­sın diye ver­di­ği­miz öner­ge­le­ri neden red­de­di­yor­su­nuz?

Cum­hur­baş­kan­lı­ğı ma­ka­mı­nın say­gın­lı­ğı­nı önce o ma­kam­da­ki kişi ko­ru­ma­lı­dır. Genel baş­ka­nı­mı­za şe­ref­siz, hain, alçak gibi söz­le­ri söy­le­yen sayın Cum­hur­baş­ka­nı­mız­dan biz­ler artık bir­lik ve be­ra­ber­lik me­saj­la­rı bek­li­yo­ruz.

Biz­ler her zaman çözüm üre­ti­yor ve üret­me­ye de devam ede­ce­ğiz. Dış po­li­ti­ka­da sı­kı­şan hü­kü­me­te, Büyük Önder Mus­ta­fa Kemal Ata­türk’ün şu söz­le­ri­ni ha­tır­la­tı­yo­ruz.
“1-Kom­şu­la­rı­mı­zın içiş­le­ri­ne ka­rış­ma­yın.
2-Rus­ya­yı tah­rik et­me­yin.
3-Arap ül­ke­le­ri ile ta­ri­hi, sos­yal ve kül­tü­rel iliş­ki­le­ri­ni­zi ge­liş­ti­rin, ara­la­rın­da­ki an­laş­maz­lık­la­ra ka­rış­ma­yın.
4-Sor­ma­dan akıl ver­me­yin.
5-Ba­tı kül­tü­rü­nü be­nim­se­yin, fakat on­la­rın em­per­ya­list emel­le­ri­ne alet ol­ma­yın.” di­ye­rek ka­mu­oyu­nun tak­dir­le­ri­ne bı­ra­kı­yo­ruz.”

Çakır ayrıca, ‘7 Mart cumartesi saat 1500 da Cumhuriyet Halk Partisi genel başkan yardımcısı Gülizar Biçer Karaca il binamızı ziyaret edecek daha sonra saat 17 00 da Safranbolu kültür merkezinde Dünya kadınlar günü ile ilgili konferansa konuşmacı olarak katılım yapacak’ dedi

 

Yorumlar

  1. AKP il Bşk ,CHP'li Engin Özkoç'a "Mayın Eşşeği"dedi

    Sayın Abdullah Çakır öncelikle Karabük AKP İL BŞK İsmail Altınöz’ün yaptığı açıklamada ENGİN ÖZKOÇ ile ilgili yaptığı “MAYIN EŞŞEĞİ”hakaretine yanıt vermelidir…CHP’nin kurumsal kimliğine yapılan bu saldırıyı kınıyoruz..CHP il başkanı mütekabiliyet çerçevesinde bu hakarete hak ettiği yanıtı vermelidir..

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzon’da üniversite öğrencilerini darbeden 2 minibüs sürücüsü gözaltına alındı

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.05.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon'da fakülteye gitmek için servis kiralayan üniversite öğrencilerini darbeden 2 minibüs sürücüsü gözaltına alındı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Sürmene ilçesindeki Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin minibüslerde yer bulamadıkları için servis kiraladıkları ifade edildi.

Servisin önünün minibüs sürücüleri tarafından kesilerek servis şoförü ve öğrencilerin tehdit ve hakarete uğradıkları, darbedildikleri yönünde sosyal medyada haberler yer aldığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Haberlerle ilgili olarak servis şoförü ve darbedilen öğrencilerin şikayetleri üzerine şüpheliler Ö.D, K.D, H.S. ve S.Y. hakkında Cumhuriyet savcısının talimatıyla başlatılan tahkikat neticesinde şüpheliler Ö.D. ve K.D. gözaltına alınmıştır. Mezkur olayla ilgili Valiliğimizce de çok yönlü inceleme başlatılmıştır.”

KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı da sosyal medya hesabından olay sırasında çekilen video ve yaralanan öğrencinin fotoğrafını paylaşarak, “Öğrencilerimize yapılan bu saldırganlığı şiddetle kınıyor, bu konuda her türlü önlemin alınacağının bilinmesini istiyorum. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman evlatlarımızın yanındayız.” ifadesini kullandı.