Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 28.07.2020 00:39
Paylaş:
A+ A-

Kayıp ihbarı verilen yaşlı adam devrilen traktörün altında ölü olarak bulundu

Eskipazar da tomruk çekmeye gittikten sonra kendisinden haber alınamayan İsmet Kızılkaya(74) devrilen traktörün altında ölü olarak bulundu.
Edinilen bilgiye göre, olay, ilçeye bağlı Şevkiler Köyü İmceler Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Tomruk çekmek için ormana giden ve kendisinden haber alınamayan 74 yaşındaki İsmet Kızılkaya için yakınları jandarmaya başvurdu. İhbar üzerine Jandarma, UMKE ve AFAD ekipleri yaşlı adam için arama çalışması başlattı. Ekipler 1 saatlik çalışmanın ardından Kızılkaya’yı devrilen traktörün altında buldu. Yapılan kontrollerde yaşlı adamın hayatını kaybettiği belirlenirken cenazesi cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından Eskipazar Devler Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da nisan ayında 9 milyon 82 bin lira trafik cezası kesildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 09.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince 1-30 Nisan tarihleri arasında kent genelinde devam eden uygulamalar kapsamında 22 bin 552 araç kontrol edildi.

Yapılan kontrollerde 3 bin 361 araç sürücüsüne ehliyetsiz araç kullanmak, alkollü araç kullanmak, drift atmak, abartı egzoz, emniyet kemeri takmamak, seyir halinde cep telefonu kullanmak ve hatalı park gibi maddelerden toplamda 9 milyon 82 bin lira ceza uygulanırken, 98 araç trafikten men edildi.

Ekipler, dün gece yaptıkları denetimde ise 14 sürücüye alkollü araç kullanmaktan, 8 sürücüye ise ehliyetsiz araç kullanmaktan 208 bin 375 lira ceza uyguladı.