48 İlde Gerçekleşen Operasyonla 50 Şüpheli Çevrim İçi Çocuk Müstehcenliği ile Yakalandı

48 İlde Gerçekleşen Operasyonla 50 Şüpheli Çevrim İçi Çocuk Müstehcenliği ile Yakalandı

Yayın: 31.10.2023 13:27
Paylaş:
A+ A-

İstanbul merkezli 48 ilde gerçekleştirilen çevrim içi çocuk müstehcenliği ile mücadele operasyonunda, Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinasyonunda İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından önemli bir başarı elde edildi.

Operasyon, çocuklara ait müstehcen içerikleri ülkeye sokma, çoğaltma, satma, depolama, bulundurma ve kullanma suçlarına karşı gerçekleştirildi.

48 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonlar sonucunda 50 şüpheli yakalandı. Bu şüpheliler, çocukların müstehcen görüntülerini para karşılığı satmış ve çeşitli ödeme kanalları ile ödemeleri almışlardır. Operasyon sırasında ayrıca tabanca ve çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.

İçişleri Bakanı Yerlikaya Duyuru X hesabından yaptı.


Haber Videosu İçin Tıklayın!

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sinop’ta yapılan uygulamalarda uyuşturucu ele geçirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 17.05.2024 08:36
Paylaş:
A+ A-

SİNOP (AA) – Sinop’ta emniyet ekiplerince yapılan uygulamalarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucuyla mücadele kapsamında kent genelinde denetimler gerçekleştirildi.

Yapılan denetimlerde şüphe üzerine durdurulan bir şüphelinin üzerinde ve umuma açık bir iş yerindeki aramalarda 22 gram sentetik uyuşturucu madde ele geçirildi.

Olayla ilgili iki şüpheli gözaltına alındı.