5 yıldır yapamadıklarını 2 aydır yapıyorlar!

5 yıldır yapamadıklarını 2 aydır yapıyorlar!

Yayın: 05.03.2024 11:38
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç Karabük ve Safranbolu Belediyelerini atıfta bulunarak, “Karabük’te sosyal medya belediyeciliği moda olmuş” dedi.

SOSYAL MEDYA BELEDİYECİLİĞİ VURGUSU

Keskinkılıç, Birlik Medya’da ‘Seçim Özel’ canlı yayınında İsmail Akça’nın sorularını yanıtladı. Karabük ve Safranbolu Belediyelerinin sosyal belediyeciliği sosyal medya ile karıştırdığını kaydeden Keskinkılıç, “Seçim yapmayalım, sosyal medya platformları üzerinden en çok beğeni alanı Belediye Başkanı seçelim” diye konuştu.

PERŞEMBE TARIM BAKANI GELİYOR

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın 7 Mart Perşembe günü AK Parti Karabük il ve ilçe Belediye Başkan adaylarına destek vermek üzere Karabük’e geleceğini açıklayan Milletvekili Keskinkılıç “Sayın Bakanımız Karabük ziyaretine önemli müjdelerle gelecek” ifadelerine yer verdi.

BÖYLE OLACAKSA 6 AYDA BİR SEÇİM YAPALIM

Karabük’te ve Safranbolu’da belediye çalışma performanslarını da değerlendiren Keskinkılıç, şunları kaydetti; “Herkesin malumu son birkaç aydır asfaltlar, parklar, bahçeler, ışıklandırmalar ne tarafa baksanız bir çalışma görüyorsunuz. Bu arkadaşlar 4 buçuk yıldır yapmadıklarını birkaç aya sıkıştırıyorlar. Öyleyse biz her 6 ayda bir seçim yapalım. Dikkat ederseniz Belediye başkanlarının çoğu sorumlu oldukları mahallelerin sokaklarını bile bilmiyor”

ALGI SİYASETİ YAPMIYORUZ

AK Parti Karabük Milletvekili Keskinkılıç Belediye başkan adaylarına, özellikle de Karabük Belediye başkan adayı Özkan Çetinkaya’ya yönelik eleştirilerle ilgili yöneltilen soruya ise “Eleştiri siyasetin doğasında var. Eleştiriye açığız. Ama beyefendice, nezaketle, belden aşağı vurmadan ve sadece halkı, milleti öncelik alan bir kampanya yürüten adayımızın haksın bir takım iddia ve ithamlara muhatap edilmesini yakışıksız buluyoruz. Özkan başkan projelerini açıkladı Karabük’te hava değişti. Kentin vizyonu değişti. Benzer bir hamle Safranbolu’da da yaşanacak. Biz şov yapmıyoruz, algı siyaseti yapmıyoruz. İş yapıyoruz” karşılığını verdi.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çaykara’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.05.2024 12:36
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Çaykara ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenle kutlandı.

İlçe Stadı'nda gerçekleştirilen törene, Kaymakam Gürdal Erbek, Belediye Başkanı Hanefi Tok, İlçe Jandarma Bölük Komutan Vekili Mesut Eltimur, İlçe Emniyet Amiri Alparslan Albayrak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali, Çaykara Müftüsü Vahit Şenocak, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende, Çaykara Anadolu Lisesi öğrencileri gösteriler sundu.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünce düzenlenen 100 metre koşusunun da yapıldığı törende, öğrenciler türküler seslendirdi.

Törende, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verildi.