5000 Evler Yeni Yolu Bulak ve Kapullu’ya Bağlanıyor

5000 Evler Yeni Yolu Bulak ve Kapullu’ya Bağlanıyor

Yayın: 26.03.2015 09:37
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediyesi, 5000 Evler Mahallesi’ndeki yeni yerleşim alanlarının yol açma çalışması devam ediyor.

İl genelinde yeni yerleşim alanlarından olan ve binaların aralıksız bir şekilde yükseldiği 5000 Evler Mahallesi’nde geniş çaplı yol açma çalışması başlatan Karabük Belediyesi, halka daha iyi hizmet verebilmek için tüm ekipmanlarını seferber ediyor. Yol açma çalışmaları ve alt yapı çalışmalarının sona ermesiyle birlikte, sıfır asfalt yapılarak yeni yol vatandaşların hizmetine sunulması bekleniyor. Bu sayede bölgede yaşayan vatandaşlar, hem yol sıkıntısından kurtulup hem de trafik sorunu yaşamayacağı belirtiliyor.

MAHALLEMİZİN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ

Geniş çaplı yol açma çalışmalarını yerinde inceleyerek beğendiğini belirten 5000 Evler 75. Yıl Mahalle Muhtarı Recep Çakıcı; “Burada gördüğünüz gibi mahallemize yeni yol açılıyor. Son yıllarda mahallemizin çehresi değişerek prestij kazandı. Sürekli mahallemizde çalışmalar yapılıyor. Mahallemize insanlar taşınmadan altyapı çalışmaları tamamlanıyor. Mahallem ve şahsım adına Karabük Belediye Başkanımız Rafet Vergili’ye ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum” dedi.

5000 Evler Mahallesi’nde yeni yerleşim alanlarının yol açma çalışmalarından memnun kaldıklarını ifade eden 5000 Evler Bahçelievler Mahalle Muhtarı Cihan Güçlü; “Mahallemiz son yıllarda giderek gelişmekte olan bir mahalle oldu. Mahallemizin gelişmesine bağlı olarak yeni yollara ihtiyacımız vardı. Karabük Belediyesi tarafından yol sorunumuza çözüm üreterek, yeni yolları açmaya başladı. Açılacak yeni yollarla birlikte buralara yeni konutlar, parklar ve bunun gibi birçok hizmetin daha mahallemize geleceğini düşünüyorum. Yol açma çalışmalarının sona ermesiyle birlikte yine Belediyemiz tarafından sıfır asfalt çalışması yapılacak. Mahallemize yapılan her türlü hizmetten dolayı başta Karabük Belediye Başkanımız Rafet Vergili’ye ve tüm ekibine şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Ordu’nun ilçelerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

ORDU (AA) – Ordu'nun Ünye ve Fatsa ilçelerinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.

Ünye ilçesindeki ilk tören, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz'ün anıta çelenk sunduğu programda, saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu.

Ünye Şehir Stadı'nda devam eden kutlamalarda da protokol üyeleri, öğrencileri ve halkı selamladı.

Türk milleti için bir dönüm noktası olan 23 Nisan'ın, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün geleceğin teminatı olarak gördüğü çocuklara armağan edildiğini belirten Tokgöz, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bu kutlu günü çocuklara armağan etmesi, yarınlarımızı emanet edeceğimiz, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza verdiği değeri, inancı ve güveni göstermektedir.” dedi.

Çeşitli gösterilerin sunulduğu ve şiirlerin okunduğu programda, Ünye Acara Gürcü Dostluk Kültür Derneğince Gürcistan'dan davet edilen Gürcü çocuklardan oluşan ekip, Kafkas halk oyunları gösterisi sahneledi.

Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerin verildiği törene, Kaymakam Ayhan Işık, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Gürcistan'ın Trabzon Başkonsolosu Nikoloz İashvili, diğer ilgililer ve öğrenciler katıldı.

Fatsa ilçesindeki tören ise ilçe stadında gerçekleştirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın büyük bir coşkuyla kutlandığını söyledi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törende öğrenciler çeşitli gösteriler sundu.

Törene, Kaymakam Avni Kula, Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar da katıldı.