Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 17.12.2020 19:54
Paylaş:
A+ A-

MHP Karabük Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Meşe, MHP’nin ülkenin âli menfaatleri için göstermiş olduğu çabayı kötü niyetlilerin anlayamayacağını söyledi.

13. Olağan kongre sonrası seçilen yönetim kurulu arasında görev bölümünü gerçekleştirdiklerini ve yeni bir heyecanla yeni dönemin startını verdiklerini kaydeden Meşe yaptığı açıklamada, “Öncelikle vurgulamak isterim ki MHP’de Ülkücü şuur hâkimdir. Dava arkadaşlarımız; vatan, millet söz konusu ise diğer her şeyi bir teferruat olarak görür. Dava arkadaşlarımız; lider ülke Türkiye ülküsüne gönülden inanmış, hesapsız, temiz dava erlerinden oluşur. Dava arkadaşlarımız; kurucu değerlerine bağlı, geçmişinden kopmadan geleceğe yürüyen, liderine sadakatle bağlı Ülkücülerdir. Dava arkadaşlarımız; terör örgütleriyle ve bunların uzantılarıyla işbirliği yapanları hoş görmez. Dava arkadaşlarımız, ‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ diyen bir anlayışın temsilcileridir” dedi.

MHP Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Meşe açıklamasının devamında, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin önünde de arkasında da, yanında da, aklında da hep Türkiye vardır” ifadelerine yer verdi.

MHP Karabük Merkez İlçe Teşkilatı’nda yapılan görev dağılımı sonucu Derya Ekmekçi Başkan Yardımcısı, Özcan Kavilci İlçe Sekreteri, İsmail Akyel İlçe Muhasibi olarak görev alırken, Hatice Irmalı Kadın Kolları ve İlçe teşkilatlarından, Birkan Üngören Basın Yayın ve kamu kuruluşlarından, Hüseyin Ebik, Fevzi Pehlivan, Orhan Akbaş esnaflardan, Yurdakul Gürbüz, Ramazan Ünal, Veysel Baylan, Kadir Yılmaz, Beytül Kurtoğlu Odalar, Dernekler, Sendikalar ve işçilerden, İsmail savcı, Şevki Çelik, Cihan Demirtaş, Namık Kemal Ünal mahalle ve köy teşkilatlarından, Ahmet Emrah Keskin de sağlık işleri ve hastanelerden sorumlu yönetim kurulu üyeleri olarak görevlendirildiler.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

SGK’nin geri ödeme listesine 81 ilaç daha eklendi

Yayın: 04.05.2024 15:04
Paylaş:
A+ A-

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 79’u yerli üretim olmak üzere 81 ilacın daha Sosyal Güvenlik Kurumunun (SGK) geri ödeme listesine alındığını bildirdi.

Işıkhan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Sosyal Güvenlik Kurumumuzun Bedeli Ödenecek İlaçlar Listesi’nde yapılan düzenleme ile 79’u yerli üretim olmak üzere 81 ilacı daha geri ödeme listesine aldık. İlaçların hastalarımıza şifa olmasını temenni eder, vatandaşlarımıza sağlıklı bir ömür dilerim.” ifadelerini kullandı.

SGK’nin konuyla ilgili duyurusunda ise bu ilaçlardan birinin kanser, 6’sının diyabet, 11’inin antibiyotik, 4’ünün epilepsi-migren, 2’sinin MS, 1’inin obezite, 2’sinin pulmoner hipertansiyon, 7’sinin alerji ilacı olduğu belirtildi.

Düzenlemenin 5 iş günü sonra yürürlüğe gireceği bildirildi.