Okan Küçük Yorumluyor 6 Mart 2023

Okan Küçük Yorumluyor 6 Mart 2023

Yayın: 06.03.2023 10:49
Paylaş:
A+ A-

6’lı Masa Yalan Oldu !

Millet ittifakı – 6’lı masa da ilginç gelişmeler yaşandı. Gerçi daha önceden masanın ayaklarından  – paydaşlarından Genel Başkan Davutoğlu ve Genel Başkan Babacan tuhaf sözlerle gündem olmuşlardı

BİRİ, CUMHURBAŞKANI  BENİM DEDİĞİMİ YAPACAK, GİBİSİNDEN AÇIKLAMALAR YAPMIŞTI DA, CUMHURBAŞKANI DEĞİL BEYEFENDİ ÖZEL KALEM ARIYOR SANKİ YORUMLARI YAPILMIŞTI. DİĞERİ, TÜRKLÜK VE ANAYASADAN KALDIRMAVARİ BİR KONUYLA GÜNDEME GELMİŞ ve tepki almıştı.

Masa dağılır mı diye konuşuluyordu bu tarz açıklamalardan sonra. O konular kapandı -unutuldu derken bombayı İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener patlattı. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun  adaylığına hayır diyerek ve sonradan geri kalan 5’liye  içinde zehir zemberek ifadeler bulunan bir açıklamayla masadan kalktı.

Karabük’te Neden Birlik Olmaz ?

Karabük’te ortak akıl denildiğinde, ekip çalışması denildiğinde, ortak hareket etme kültürü denildiğinde, akla gelebilecek ve bu yönüyle Karabük’teki bazı “burnu büyüklere’’ , ‘’ben yaptım olduculara’’ örnek olabilecek önde gelen kişiler var mıdır ?

KENDİNE DEĞİL KARABÜK’E KATACAK OLAN, KENDİ İÇİN DEĞİL DEĞİL KARABÜK İÇİN ÜSTÜN PERFORMANS GÖSTEREBİLECEK,

KENDİ İŞLERİNİ DEĞİL KARABÜK’ÜN İŞLERİNİ BİTİREBİLECEK, KİŞİLER VAR MIDIR ?

Birbirinin arkasından attırmayacak, birinin a dediğine, öbürü b demeyecek, Karabük’ün önemli ve öncelikli konularında ortak bir noktada bulaşabilecek kişiler var mıdır ?

Yoksa herkesin keyfi gıcır, kafaları rahat mı ?   Ortak akıl, birlik beraberlik falan birilerini bozuyor mu ?  Şimdilik bu kadar yeterli olsun bakalım…

Tarih Mi Yazılacak, Tarih Mi Olunacak Ve Şen’leniyor  mu CB Adaylığı ?

Meral Akşener , masadan kalkışıyla birlikte hızını da alamamış olacak ki, CHP’nin Belediye Başkanları olan MANSUR YAVAŞ VE EKREM İMAMOĞLU’NA CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZ OLUN ÇAĞRISI YAPTI. ‘ YA TARİH YAZACAĞIZ, YA TARİH OLACAĞIZ.’ Dedi.

Sonuç ne mi oldu ?  Yavaş ve İmamoğlu ‘Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’nun emrindeyiz.’ dediler.

Sonra mı ?  Genel Başkan Akşener Cumhurbaşkanı Adaylığı konusunda KADROLU TV YORUMCUSU HUKUKÇU Ersan Şen’i arayarak İYİ Parti Genel Merkezi’ne davet etti.

Ersan Şen: “Meral Akşener biraz önce aradı, “Hocam adaylık konusunda ciddi misiniz?” dedi. “Ciddiyim” deyince “Kapımız açık, buyurun görüşelim” dedi.” diye kadrolu konuk Şen, kadrolu konuk olduğu bir tv kanalından kendi ağzıyla açıkladı. Açıklarken de oldukça şen’di.

Gelinen durumda Ersan Şen ile Cumhurbaşkanlığı adaylığını görüşecek olan Genel Başkan Akşener, Tarih mi yazar, yoksa tarih mi olur dersiniz ?

Not: Benim tahminim ‘Ben Başbakan olacağım.’ diyen Genel Başkan Akşener, her ne kadar Ersan Şen ile görüşecek olsa da, bizzat KENDİSİ Cumhurbaşkanı adayı olacaktır…Bakın bunu da tarih,  şen’li ya da şen’siz bir şekilde yazar…

Karabük’te Ev – Konut Sorunu…

Şimdi Karabük’te bu konut sorunu var mı? Var. Çözüm noktasında ister Belediye ister özel kurum ve kuruluşlar konut yapımı için projeler oluşturmalı/geliştirmeliler mi? Evet. TOKİ’nin Soğuksu ve devamında İstasyondaki kentsel dönüşümleri zaten kaldı. Bu saatten sonra da  uzunca bir süre kalmaya devam eder.

Ama Karabük’te konut sorunu var.  Kardemir, belki 10 yıl kadar önce Yenişehir Pazar Pazarı’nın olduğu alan ve o üst cadde boyunca  toplu konutlar yapamayı düşünüyordu. 3+1, 4+1 konutlar yapılacaktı. Öncelikle Kardemir işçisine sonra da  Karabüklülere arz edilecekti o konutlar. Olsaydı iyiydi ama olmamasının daha evla olacağını düşünenler, oldurtmamıştı.

Gelinen süreçte  1. Derece deprem yönetmeliğine tamamen uygun olarak o bölgeye Kardemir konut yapabilir mi, bu konuyu tekrar düşünür mü acaba ?

Yazarın önceki yazıları için, BURAYI TIKLAYINIZ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da narkotik denetimlerinde 17 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.07.2024 00:52
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da gerçekleştirilen denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile ilçe emniyet müdürlükleri ekiplerince, uyuşturucu madde satışı yapan sokak satıcılarına yönelik denetim gerçekleştirildi.

Adreslerde ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda 121 sentetik ecza hapı, 261,46 gram esrar, 251,21 gram sentetik uyuşturucu, 23 kök kenevir bitkisi, 5 uyuşturucu kullanma aparatı ile hassas terazi ele geçirildi.

Denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

Zanlılardan 2'sinin çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi.