Hurda Araçlar Kaldırılıyor

Hurda Araçlar Kaldırılıyor

Yayın: 21.04.2015 09:37
Paylaş:
A+ A-

Barış Mahallesi Sanayi Bölgesinde terk edilmiş, tehlike arz eden ve çevre kirliliğine sebep olan araçlar Safranbolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personelleri ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik birimi İle yapılan müşterek çalışmayla yedi emin otoparkına çekildi.

Konuyla ilgili Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, tehlike arz eden, cevre kirliliğine neden olan araçlar Belediye ekiplerimiz ve Emniyet birimlerince Barış Mahallemizde bulunan sanayi bölgesinde bulunan hurda araçların kaldırılması ile ilgili çalışmaların başladığını söyledi.

Daha temiz, daha yaşanılır bir Safranbolu için çalışmaların aralıksız devam ettiğini kaydeden Başkan Aksoy; “bu bölgemizde de emniyet birimlerimiz ile çalışmaları birlikte sürdürüyoruz. Çalışmalar bu bölge tamamen temizlenene kadar devam edecek” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

NetWork’ten Anneler Günü’ne özel kombin önerisi

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.05.2024 12:12
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – NetWork, Anneler Günü'ne özel hediye önerileri sundu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Anneler Günü'nü “Sevgi Büyütür” mottosuyla kutlayan NetWork, hediye önerilerini derledi.

Annelere özel ipek gömlek, deri ceket, kumaş pantolon önerisinde bulunan marka, kombinin çantayla tamamlanması gerektiğine dikkati çekti.

Her stile uygun tasarımlardan oluşan NetWork'ün ayakkabı koleksiyonu ise rahatlık ve şıklığı bir arada sunuyor.

Anneler Günü'ne özel hediye önerileri ve ilkbahar/yaz koleksiyonu Network'ün internet sitesinde ve mağazalarında yer alıyor.