Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
13 Nisan, 2023 13:03 tarihinde yayınlandı
A+ A-

AK Parti Karabük Adayları tanıtıldı

AK Parti 28’inci Dönem Karabük Milletvekili Aday Tanıtım Programı düzenlenen iftar yemeği akabinde gerçekleştirildi. AK Parti Karabük İl Başkanlığınındüzenlediği 14 Mayıs 2023 Genel Seçimleri 28’inci Dönem Karabük Milletvekili Aday Tanıtım Programı, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal, Niyazi Güneş, AK Parti Karabük Milletvekili Adayları Cem Şahin, Durmuş Ali Keskinkılıç, Hüseyin Gündoğdu, İl Genel Meclis Başkanımız Ahmet Sözen, Belediye Başkanları İbrahim Ertuğrul, Yakup Narter, teşkilat mensupları, parti üyeleri ve vatandaşlarınkatılımıyla yapıldı. AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, Milletvekili Aday Tanıtım Programına katılanlara hitap etti. İl BaşkanıSalt, konuşmasına başlamadan önce bugün bir arada olmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirterek şunları kaydetti: “14 Mayıs’ta ‘Yeter! sözde de karar da gelecek de milletindir’ diyerek Türkiye Yüzyılını birlikte inşa edeceğiz. Hemşerilerimizle el ele gönül gönüle, omuz omuza hep birlikte beraber olacağız. Beraber yol yürüyeceğiz ve zafer birlikte ulaşacağız. Rabbim istikametimizi doğru eylesin, Rabbim yolumuzu açık eylesin, Rabbim zaferimizi kutlu eylesin. 14 Mayıs 2023 Karabük için ülkemiz için milletimiz için hayırlı olsun.” Ardından AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş konuşma yaparak, “Teşkilatlarımızla omuz omuza çalışarak, bir bütün halinde mücadele vererek 14 Mayıs seçimlerinde Karabük’ümüzde büyük bir başarıya imza atacağız.” dedi ve 28’inci Dönem Karabük Milletvekili Adaylarına başarılar diledi. 28’inci Dönem Karabük Milletvekili Adayları 14 Mayıs seçimleri için katılımcılardan destek istedi.(Mehmet AŞAR)

blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
19 Nisan, 2025 22:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Kastamonu’da kayıp olarak aranan şahıs, sağ olarak bulundu

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde dünden beri kayıp olarak aranan Alzheimer hastası, grupların çalışması sonucunda sağ olarak bulundu.
Edinilen bilgiye nazaran, Tosya’da Dağçatağı köyünde ikamet eden Alzheimer hastası A.C., 18 Nisan’da öğlen saatlerinde konuttan ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmedi. Bir müddet sonra A.C.’nin ailesi, geri dönüş olmayınca 112 Acil Davet Merkezini arayarak kayıp ihbarında bulundu. İhbarla birlikte kayıp şahsı arama çalışması başlatıldı. Kastamonu Vilayet Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Asayiş Timleri, Jandarma Asayiş Komando Timleri, JAK Timleri, Arama Kurtarma ve İz Takip Köpek Ögesi, AFAD ve UMKE takımları olmak üzere 34 işçi ile arama çalışması başlatıldı. Takımların arama çalışmaları sonucunda kayıp olarak aranan A.C., sağ olarak bulundu. Rastgele bir sıhhat sorunu olmadığı belirlenen A.C., olay yerindeki birinci muayenesinin akabinde Tosya Devlet Hastanesine sevk edildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.