Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
16 Nisan, 2023 00:05 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 31.07.2023 16:53
A+ A-

EFLANİ ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ OVAÇALIŞ ORMAN İŞLETME ŞEFLİĞİ 313 KOD NOLU YENİ ORMAN YOLU YAPIM İŞİ ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ- EFLANİ DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Eflani Orman İşletme Müdürlüğü Ovaçalış Orman İşletme Şefliği 313 Kod Nolu Yeni Orman Yolu Yapım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İKN : 2023/394034
 
1-İdarenin
a) Adı : ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ- EFLANİ DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
b) Adresi : Candaroğulları Lise 4 78300 EFLANİ EFLANİ/KARABÜK
c) Telefon ve faks numarası : 03704612005 - 3704612005
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Adı : Eflani Orman İşletme Müdürlüğü Ovaçalış Orman İşletme Şefliği 313 Kod Nolu Yeni Orman Yolu Yapım İşi
b) Niteliği, türü ve miktarı : Ovaçalış Orman İşletme Şefliği 313Kod Nolu (6+700 km) Yeni Orman Yolu Yapım İşi Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer : Ovaçalış Orman İşletme Şefliği 313 Kod Nolu Yeni Orman Yolu
ç) Süresi/teslim tarihi : Yer tesliminden itibaren 90 (Doksan) takvim günüdür.
d) İşe başlama tarihi : Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır.
3-İhalenin
a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati : 27.04.2023 - 10:30
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) : Eflani Orman İşletme Müdürlüğü Toplantı Salonu-EFLANİ
4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler: 4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir. 4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler 4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır. 4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu. 4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat. 4.1.5İhale konusu işte idarenin onayı ile alt yüklenici çalıştırılabilir. Ancak işin tamamı alt yüklenicilere yaptırılamaz. 4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimi göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, ticaret ve sanayi odası/ticaret odası bünyesinde bulunan ticaret sicil memurlukları veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge.
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
 
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyim belgeleri:
Son on beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında taahhüt edilen ve teklif edilen bedelin % 50 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler.
 
4.4.Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler ve benzer işlere denk sayılacak mühendislik ve mimarlık bölümleri:
4.4.1. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
Yol Büyük Onarım Yapım işi kabul edilebileceği gibi, 11/06/2011 tarih ve 27961 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan, 17/06/2011 tarih ve 27967 sayılı Resmi Gazetede Düzeltilen ve yayınlanan  "Yapım İşlerinde Benzer İş Grupları Tebliğ" de yer alan Benzer İş Gruplarından (A) Grubu Alt Yapı İşleri Grubu İşlerden V. Grup Karayolu İşleri (Altyapı+Üstyapı) İşlerinden Otoyollar, devlet, İl ve Köy Yolları benzer iş olarak değerlendirilecektir.
4.4.2. Benzer işe denk sayılacak mühendislik veya mimarlık bölümleri:
İnşaat veya Orman Mühendisliği diploması
5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir. 6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir. 7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur. 8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir. 9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır. 10. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir. 11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir. 12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır. 13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (Doksan) takvim günüdür. 14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez. 15. Diğer hususlar: İhalede Uygulanacak Sınır Değer Katsayısı (N) : 1,2 Sınır değerin altında teklif sunan isteklilerin teklifleri açıklama istenilmeksizin reddedilecektir. Basın No: İLN01814303 #ilangovtr
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2025 01:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-

52 Orduspor FK penaltılarla elendi

Nesine 3. Lig Yükselme Play-Off 2. Çeşit maçında 52 Orduspor FK, konuk ettiği Küçükçekmece Sinopspor’a penaltı atışları sonunda 4-2 mağlup olarak, çeyrek finalde turnuvaya veda etti.

Stat: Yeni Ordu
Hakemler: Emre Kargın, Yusuf Şimşek, Ahmet Türkeş
52 Orduspor: Ersin, Nazmi, Faruk, Hüseyin Karabey, Emre Fırtına (Enes dk. 112), Hüseyin Furkan (Ali Kemal dk. 79), Bilal (Gencay dk. 103), Ufuk (Uğur dk. 46), Harun (Yusuf dk. 89), Emre Gemici, Nevzat (Kadir dk. 80)
Küçükçekmece Sinopspor: Onur, Murat (Burak Can dk. 119), Burak, Özkan, Mehmet Can, Baran, Yusuf, Fatih (Rıdvan dk. 46), Mehmet Küçükdurmuş (Önder dk. 31), Mehmet Özdıraz (Recep dk. 106), Hazarhan (Enes dk. 70)
Goller: Nazmi (dk. 44), Emre Gemici (dk. 50) (52 Orduspor)
Sarı Kartlar: Gencay, Hüseyin Karabey, Bilal (52 Orduspor), Baran, Mehmet Can (Küçükçekmece Sinopspor)

52 Orduspor, penaltılarda elendi
TFF 3. Lig Play-Off 2. Tıp çeyrek finalinde çaba eden 52 Orduspor FK, birinci maçta deplasmanda Küçükçekmece Sinopspor’a 2-0 mağlup olmuştu. Kendi alanında oynanan rövanş maçında birebir skorla 2-0 galip gelen Ordu temsilcisi, maçı penaltılara taşıdı. Penaltı atışlarında rakibine 4-2 mağlup olan 52 Orduspor FK, çeyrek finalde turnuvaya veda etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.