Milli Eğitim Müdürü Akbaş Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

Milli Eğitim Müdürü Akbaş Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

Yayın: 23.05.2023 15:18
Paylaş:
A+ A-

Günlük okul ziyaretleri kapsamında İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş Şehit Murat Akdemir Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret etti.

Okul idarecilerinden okulun eğitim öğretim ve fiziki durumu hakkında genel bir bilgi alan İl Millî Eğitim Müdürümüz Nevzat Akbaş, daha sonra dersliklere girerek öğrenciler ile bir süre sohbet etti.

Öğrencilere akademik alan ile birlikte sosyal kültürel ve sportif alanda da kendilerini geliştirmelerini, kitap okumayı ihmal etmemelerini tavsiye eden İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, “ Günlük hayatımızda mutlaka kitap okuma programımız olsun. Okuyarak olayları ve gelişmeleri yorumlayabilen, olayları da okuyabilen  iç yüzünü öğrenen bir kişi, öncelikle kendine  olan güvenini artırır. Bu ise aynı zamanda düşünce ufkunu geliştirip, geniş bir görüş açısı sağlayarak, olayları inceleme yeteneği kazandırır. Ayrıca okuyan kişiler çok okumanın beraberinde getirdiği zengin kelime dağarcığına sahip oldukları için, hikmetli ve etkileyici konuşarak hitap ettikleri kişilerde de olumlu bir etki uyandırırlar. Kitap okuyan insan bir toplumda kendini en iyi şekilde ifade etme olanağı sağlar. Bu bağlamda kitap okumayı teşvik etmek amaçlı tüm okullarımıza kütüphaneler kurduk. Anadolu Mektebi Yazar Okumaları projesi gibi birçok kitap okuma etkinlikleri okullarımızda gerçekleşmektedir. Geçtiğimiz eğitim öğretim döneminde akademik, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda ülke genelinde önemli başarılara imza attık. Akademik başarılarımızın yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif alanlarda 2021 yılında 7 ulusal ve uluslararası derecimiz vardı. 2022 yılında atletizm, hentbol, taekwando gibi birçok alanda Türkiye, Avrupa ve Balkan derecelerimiz oldu. Bu sayı 2022 yılında 20 ye yükseldi. Bu yıl ise 25 seviyesine ulaştı. LGS’de 5 Türkiye Birincisi ve YKS’ de ise 112 öğrencimiz Türkiye Geneli ilk 20.000 içerisinde yer aldı. Bu başarımız tüm sınavlarda kitlesel başarımızda da kayda değer bir yükselmeyle adeta taçlanmıştır. Geçtiğimiz yıl akademik başarıda bir ivme kazandık İnşallah bu yılda üstüne ekleyerek başarıyı devam ettireceğiz.Başarının devamı için sizlere ücretsiz olarak dağıttığımız yardımcı kaynak kitaplarını mutlaka inceleyin ve kaynaklarda yer alan tüm soruları çözmek için gayret gösterin. İnanıyorum ki bu yardımcı kaynak paketi akademik başarı seviyenizi artıracaktır.  Bu düşünceler ile 4 Haziran’da gerçekleştirilecek olan LGS’de hepinize başarılar diliyorum. Biz sizlere güveniyoruz.” dedi.(Haber Merkezi)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Hepsiburada’da yazın en çok tercih edilen ürünleri belli oldu

Anadolu Ajansı
Yayın: 17.06.2024 16:52
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Hepsiburada'nın Büyük Yaz İndirimleri kampanyasında en çok tercih edilen ürünler belli oldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, yaz hazırlıkları sırasında en çok tercih edilen beyaz eşya ürünleri arasında derin dondurucu ve klima başı çekerken Samsung markalı derin dondurucular, Hepsiburada'da yaza girerken en çok satılan beyaz eşya ürünü oldu. Vestel markalı derin dondurucular ise ikinci sırada yer aldı.

Yaz sıcağında serinlemek isteyenler ise Samsung klimaları tercih etti ve bu marka en çok satan klima oldu.

Küçük ev aletleri arasında sağlıklı içecekler için en çok alınan blenderlar öne çıkarken Arzum, Philips ve Tefal markalı blenderlar sağlıklı içecek hazırlamak isteyenlerin en çok tercih ettiği markalardan oldu.

Tatil öncesi en çok satılan giyim ürünleri arasında bikini, şort ve elbise ön planda yer alırken tatil hazırlığı yapanların gözdesi haline gelen bikiniler, en çok tercih edilen ürünlerden oldu.

U.S. Polo Assn. marka şortlar ve DeFacto markalı elbiseler tatil öncesi alışverişlerde en çok sipariş edilen ürünlerden oldu. AVVA markalı gömlekler ise tüketicilerin yaz giyim alışveriş listesinde üst sıralarda yer aldı.

Yaz aylarında kullanıcıların tarafından en çok tercih edilen ve olmazsa olmaz kozmetik ürünleri arasında güneş ürünleri, el ve ayak bakım ürünleri ile saç ürünleri yer aldı.

Nivea markalı güneş ürünleri tatilciler tarafından yoğun ilgi görürken, Neutrogena markalı el ve ayak bakım ürünleri tatil öncesi bakım rutinlerinin vazgeçilmezi oldu. Pantene markasının saç ürünleri de yoğun talep gördü ve saçlarına ilgi göstermek isteyenlerin favorisi haline geldi.

Tatil öncesi kampçılık, doğa gezileri ve deniz ürünleri alışverişlerinde termos, portatif derin dondurucular ve buzluklar, Hepsiburada'da en çok tercih edilen ürünler arasında konumlandı.

Stanley markalı termoslar tatilcilerin favorisi olarak öne çıkarken, taşınabilir soğutucular ve buzluklar tatil ürünlerinin vazgeçilmezi haline geldi.