Su Basan Okulda Temizlik Çalışması Yapıldı

Su Basan Okulda Temizlik Çalışması Yapıldı

Yayın: 04.06.2023 14:29
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde sağanağın ardından su basan okulda temizlik çalışmaları yapıldı.

Valilikten yapılan açıklamada, ilçede yaşanan şiddetli yağışların ardından sel sularının Eskipazar Çok Programlı Anadolu Lisesi’ni de etkisi altına aldığı belirtildi.

Hızlı ve etkili müdahale sayesinde okulun temizlenmesi ve selin etkilerinin ortadan kaldırılmasının sağlandığı aktarılan açıklamada, “Su basmasının ardından harekete geçen ekiplerimiz büyük bir özveriyle çalışarak okulun açılabilmesi için yoğun çaba sarf ediyor. Okulumuz eğitim öğretime açılacak.” denildi.(Haber Merkezi)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu’da 19 Mayıs Coşkusu: Çelenk Sunma Töreni Düzenlendi

Yayın: 20.05.2024 12:03
Paylaş:
A+ A-

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Safranbolu’da coşkuyla kutlandı. Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, ilçe protokolü, öğrenciler ve ailelerin katılımıyla Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı’nda çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Tören, sabah saatlerinde büyük bir katılımla başladı. Kaymakam Şaban Arda Yazıcı ve beraberindeki protokol üyeleri, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Törene katılan öğrenciler ve aileler, ellerinde bayraklar ve Atatürk posterleriyle alana renk kattı.

Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Törene katılan öğrenciler ise günün anlam ve önemine dair şiirler okudu. Tören, halkın yoğun katılımı ve coşkulu anlarıyla sona erdi.