Vali Gürel’den Şehit ve Gazi Derneklerine Bayram Ziyareti

Vali Gürel’den Şehit ve Gazi Derneklerine Bayram Ziyareti

Yayın: 25.06.2023 14:37
Paylaş:
A+ A-

Karabük Valisi  Fuat Gürel, Kurban Bayramı dolayısıyla protokol üyeleri ile birlikte Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karabük Şube Başkanı Sebahattin Çorbacı, Karabük Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hilmi Öksüzoğlu ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Karabük Şube Başkanı Nihat Kılıç ve dernek üyelerini ziyaret ederek şehit ailelerimizin ve Gazilerimizin Bayramlarını tebrik etti.

Sağlık ve mutluluk içinde bayram geçirmelerini temenni eden Vali Fuat Gürel, Dernek Başkanları  nezdinde tüm üyelere selamlarını yolladı. (Mehmet Aşar)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Türkiye’nin Dört Bir Yanından Gelen Aileler, Safranbolu’yu Gezdi

Yayın: 17.05.2024 14:39
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu’da bugün düzenlenen 35’inci dönem Jandarma Uzman Erbaş Komando temel kursu kapanış töreni, duygusal anlara sahne oldu. Türkiye’nin dört bir yanındaki aileler, evlatlarının başarılarına tanık olmak için Safranbolu’ya geldi. Tören sırasında gözlerdeki gurur ve mutluluğu görmek mümkündü.

Safranbolu esnafı da bu özel günde kalabalık aileleri coşkuyla karşıladı. Esnaflar, Türkiye’nin farklı illerinden gelen ailelerin ve çiçeği burnunda uzmanların, çarşıya getirdikleri hareketliliğine ve canlılığına tanık oldu.

Bu anlamlı tören, hem ailelerin hem de Safranbolu esnafının yüzlerini güldürdü.

Tarihi çarşıda hasret gideren aileler, Safranbolu’da unutulmaz bir gün yaşamış oldu. (Esra Oğuzkağan Özkan)