Vali Gürel’den Şehit ve Gazi Derneklerine Bayram Ziyareti

Vali Gürel’den Şehit ve Gazi Derneklerine Bayram Ziyareti

Yayın: 25.06.2023 14:37
Paylaş:
A+ A-

Karabük Valisi  Fuat Gürel, Kurban Bayramı dolayısıyla protokol üyeleri ile birlikte Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karabük Şube Başkanı Sebahattin Çorbacı, Karabük Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hilmi Öksüzoğlu ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Karabük Şube Başkanı Nihat Kılıç ve dernek üyelerini ziyaret ederek şehit ailelerimizin ve Gazilerimizin Bayramlarını tebrik etti.

Sağlık ve mutluluk içinde bayram geçirmelerini temenni eden Vali Fuat Gürel, Dernek Başkanları  nezdinde tüm üyelere selamlarını yolladı. (Mehmet Aşar)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çaykur Rizespor, yarın deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.05.2024 00:12
Paylaş:
A+ A-

RİZE (AA) – Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında yarın deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak.

Ligde son hafta sahasında MKE Ankaragücü ile 2-2 berabere kalan Rize temsilcisi, 35. haftada 49 puanla averajla 7. sırada yer alıyor.

Yarın oynanacak karşılaşmada Karadeniz ekibinde sakatlıklar nedeniyle tedavileri süren Benhur Keser, Mithat Pala ile Laine kadroda yer alamayacak. MKE Ankaragücü maçında sakatlığı nedeniyle oyundan çıkan kaleci Gökhan Akkan'ın da Beşiktaş deplasmanında görev alması beklenmiyor.

Yeşil-mavililer, son hazırlığını Mehmet Cengiz Tesisleri'nde tamamladıktan sonra akşam saatlerinde uçakla İstanbul'a hareket edecek.

Ligin ilk yarısında Rize'de oynanan mücadeleyi Beşiktaş 4-0 kazanmıştı.

Karşılaşma, Tüpraş Stadı'nda saat 20.00'da başlayacak.