Karabük’te Bayramlaşma Programı Belli Oldu

Karabük’te Bayramlaşma Programı Belli Oldu

Yayın: 26.06.2023 14:06
Paylaş:
A+ A-

28 Haziran günü idrak edeceğimiz Kurban Bayramı öncesi Karabük’te tüm hazırlıklar tamamlandı. Karabük’te bayramlaşma, bayramın ikinci günü 29 Haziran günü saat.11.00’da Polis evinde yapılacak.  Bayramlaşma programına Karabük Valisi Fuat Gürel  başta olmak üzere Karabük Milletvekilleri, Garnizon Komutanı,  Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, İl Emniyet Müdürü, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Başkan ve Yöneticileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve Yöneticileri, Siyasi Partilerin İl Başkanları, Merkez İlçe Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri, Meslek Odaları Başkan ve Yöneticileri, Mahalle ve Köy Muhtarları ile vatandaşlar katılacak. Bayramlaşma programının ardından sırasıyla İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü Beşbin Evler Karakolu, 112 Acil  Çağrı Merkezi, 5000 Evler İtfaiye Merkezi ziyaret edilecek.  Karabük’te Bayram Namazı ise 28 Haziran Çarşamba günü saat 05.55’te kılınacak. (Haber Merkezi)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Giresunspor-Ümraniyespor maçının ardından

Anadolu Ajansı
Yayın: 11.05.2024 20:00
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Trendyol 1. Lig'in 34. haftasında sahasında Ümraniyespor'a 2-1 yenilen Bitexen Giresunspor'un teknik direktörü Serhat Güller, “Onuruyla mücadele eden, küme düşmesine rağmen hiçbir maçı bırakmayan, sonuna kadar elinden geleni yapmaya çalışan bir takım olma özelliğimizi son maça kadar koruduk.” dedi.

Güller, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, takımda genç ve yetenekli oyuncular olduğunu söyledi.

Giresunspor'un geleceği adına görevde kalmaya devam ettiğini belirten Güller, oldukça genç bir kadro olmasına rağmen ligde oynayabilecek, gelecek yıllarda kulübün temel taşları olabilecek oyuncularla doğru oyun, oyuncu ve takım olma anlamında mesafe kat ettiklerini aktardı.

Güller, sezon boyuncu takımın sahipsiz kaldığını vurgulayarak, “İnşallah gelecek sezon böyle olmaz, tüm şehir kenetlenir. Bu takım, iyi bir takım. Bu camia, iyi bir camia, daha üst liglerde olmayı hak eden bir camia. Dolayısıyla burada olmaktan son derece mutluyum, huzurluyum, böyle bir takımla çalıştığım için de mutluyum.” diye konuştu.

Ellerindeki kadro ile sportif başarının olmayacağını devre arasından bu yana herkesin bildiğini anlatan Güller, “Ama ona rağmen onuruyla mücadele eden, küme düşmesine rağmen hiçbir maçı bırakmayan, sonuna kadar elinden geleni yapmaya çalışan bir takım olma özelliğimizi son maça kadar koruduk. Görevimiz bitti, inşallah herkes için hayırlı olur.” değerlendirmesinde bulundu.

– Hüsamettin Balcı: “Bu çocuklara sahip çıkılmalı”

Ümraniyespor Teknik Sorumlusu Hüsamettin Balcı ise Giresunspor'un genç oyuncularının övgüyü hak ettiğini söyledi.

Genç oyuncuların lig boyunca gösterdiği mücadeleye işaret eden Balcı, şunları kaydetti:

“Sahada futbol oynamaya çalışan, mücadele eden, ellerinden gelen tüm gayreti gösteren ve koca bir şehri sırtında taşıyan çocuklar bunlar. Hiç maçla ilgili konuşacak bir şey yok, buradaki en değerli şey bu çocuklar. Bu çocuklara sahip çıkılmalı, inşallah ilerleyen yıllarda Giresunspor'un başarılarının içinde bu çocuklardan da mutlaka olacaktır.”

Balcı, geçen hafta ligde kalmayı garantilediklerini anımsatarak, “Futbolcularımızın gösterdiği iş ahlakına teşekkür ediyorum, rakibe gösterdikleri saygıya da teşekkür ediyorum ama gene söylüyorum burada en büyük övgüyü hak eden Giresunspor'un genç oyuncularıdır. Onlara ilerleyen futbol yaşantılarında başarılar diliyorum.” diye konuştu.