“Basın Mensuplarımızın Basın Bayramı’nı Tebrik Ederim”

“Basın Mensuplarımızın Basın Bayramı’nı Tebrik Ederim”

Yayın: 24.07.2023 13:14
Paylaş:
A+ A-

Karabük Valisi Fuat Gürel Gazeteciler ve basın bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Vali Gürel Mesajında “ Türk basınında sansürün kaldırılmasının yıl dönümü olarak kutlanan ‘Gazeteciler ve Basın Bayramı’nızı en içten dileklerimle kutlarım.

Kamuoyunun aydınlatılması ve demokrasinin zihinlerimizde ve yaşantımızda kalıcı olarak yer alması konusunda basının gücü ve değeri geçmişten günümüze her zaman önemini korumuştur. Ülkemizde; demokrasinin olmazsa olmazı çok seslilik, fikir, vicdan ve ifade özgürlüğü ancak bağımsız, cesur ve demokrasiyi içselleştirmiş gazetecilerimiz ve basın mensuplarımızın katkılarıyla tesis edilebilir. Bu idealle çalışmalarını yürüten gazetecilerimiz ve basın mensuplarımız sayesinde kamuoyunun tarafsız ve doğru bir şekilde bilgilendirilmesi mümkündür. Meşru her düşünce ve akım ancak görevini layıkıyla yerine getiren gazetecilerimiz ve basın mensuplarımız vasıtasıyla toplumumuzda karşılık bulabilir. Buna karşın bölücü terör örgütleri başta olmak üzere, toplumumuzun birliğine, geleceğine ve bağımsızlığına kasteden her türlü görüş, düşünce ve eylem de yine gazetecilerimiz ve basın mensuplarımızın engeliyle yok olmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm basın mensuplarımızın ve gazetecilerimizin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı tebrik eder, çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar dilerim.”(Haber Merkezi)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te fener alayı düzenlendi

Yayın: 19.05.2024 12:54
Paylaş:
A+ A-

Karabük ve Düzce’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla fener alayı gerçekleştirildi.

Safranbolu Kaymakamlığınca düzenlenen etkinlik, Leyla Dizdar Kültür Merkezi önünden başladı.

Yürüyüşe katılanlar, ellerinde Türk bayrakları ve meşalelerle bando eşliğinde yaklaşık 1 buçuk kilometre yürüyüp Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı’na ulaştı.

Program kapsamında burada gençlik konseri düzenlendi.

Yürüyüşe, Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Safranbolu Jandarma Komando Eğitim Merkezi Komutanlığı personeli ile vatandaşlar katıldı.