Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
17 Ağustos, 2023 16:13 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Eminoğlu Karabük’te

Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB)  Spor Okulları kapsamında yürütülen çalışmaları yerinde görmek amacıyla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret ederek, İl Müdürü Coşkun Güven’den 2023 yılında yürütülen sosyal, kültürel ve sportif çalışmalar, spor hizmetleri, gençlik hizmetleri ve yurt hizmetleri ile tesisler hakkında brifing aldı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü makamında gerçekleşen ziyarete Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, ,İl Müdürü Coşkun Güven, Ak Parti İl Başkanı Ferhat Salt, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Ar, TÜGVA Karabük İl Temsilcisi Muhammet Akif Yığımlı, Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioğlu katıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu ziyaretin ardından Necmettin Şeyhoğlu Stadyumunda devam eden GSB Spor Okulları Futbol ve Boks antrenmanını ziyaret ederek öğrenciler ile sohbet etti.  Ardından Stadyum Genç Ofiste “AnadoluyuzBiz” projesi kapsamında Ankara’ya gidecek gençlerle buluşarak Bakanlık faaliyetleri ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. (Haber Merkezi)
blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
19 Nisan, 2025 04:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Polisi gören geri manevra yaparak kaçtı

Bartın’da uygulama yapan polis grupları, 10 dakika içerisinde 3 aracın geri hareket yaparak kaçtığını tespit etti. Uygulamadan kaçan şoförler, kovalamaca sonucu yakalanarak, gerekli süreçleri yapıldı.
Bartın Gölbucağı Kavşağı ve Gölbucağı Sanayi Sitesi ortasında alkol uygulaması yapan polis grupları, alkollü şoförlerin kabusu oldu. Son anda polisleri fark eden şoförler, geri hareket yaparak uygulama noktasından kaçtı. Yaklaşık 10 dakika içerisinde polisi gören 3 araç şoförü, geri geri giderek uygulama noktasından kaçtı. Araçları fark eden trafik polisleri ise telsiz anonsu ile etraftaki polisleri bilgilendirerek uygulamadan kaçan araçları ihbar etti. Telsiz anonsu üzerine ise uygulama noktası yakınındaki takımlar harekete geçerek, kaçan araçların peşine düştü. Uyulamadan kaçan 3 aracın da şoförü yakalanırken, şoförler kaçan şoförlerin ise alkollü olduğu belirlendi.
Sürücülere çeşitli hususlardan de para cezası kesilirken, araçlardan ikisi alkolsüz şoförlere teslim esildi. Bir araç ise cazibeli yardımıyla otoparka çekildi

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.