671. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri’nde sporcu sayısındaki sınırlama kaldırıldı

671. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri’nde sporcu sayısındaki sınırlama kaldırıldı

Yayın: 06.09.2023 14:16
Paylaş:
A+ A-

Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu, 671. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri’nde sporcu sayısındaki sınırlamayı kaldırdı.

Ankara

Federasyondan yapılan açıklamada, 8-10 Eylül’de gerçekleştirilecek organizasyon için katılımın serbest olduğu belirtildi.

Organizasyon için kayıtların ise yarın biteceği kaydedildi. Kayıt yaptırıp katılmayan güreşçilerin kırmızı kart göreceği aktarılırken, başpehlivanlık için yarı final ve final müsabakalarında puanlama güreşi uygulanmayacağı vurgulandı.(AA)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Doğa Koleji, ISF Dünya Liseler Basketbol Şampiyonası’nda yarı finale kaldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 01.07.2024 00:52
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Uluslararası Okul Sporları Federasyonu (ISF) Erkekler Dünya Liseler Basketbol Şampiyonası'nda yer alan Doğa Koleji İzmir Çiğli Bilim Doğa Anadolu Lisesi (Mavişehir 3 Kampüsü), yarı finale yükseldi.

Kolejden yapılan açıklamaya göre, 3 Temmuz'a kadar devam edecek Çin'in Makao bölgesindeki şampiyonanın çeyrek finalinde, Türkiye'yi temsil eden Doğa Koleji ile Tayvan karşılaştı.

Çekişmeli geçen mücadeleyi 79-72 kazanan Doğa Koleji, turnuvada adını son 4 takım arasına yazdırdı.

Yarı final maçı, Doğa Koleji ile Fransa arasında yarın TSİ 08.30'da oynanacak. Maç, ISF'nin YouTube kanalından canlı izlenebilecek.