AK Parti’de merkez ilçe, kadın kolları ve iki ilçe başkanı istifa etti

AK Parti’de merkez ilçe, kadın kolları ve iki ilçe başkanı istifa etti

Yayın: 13.09.2023 13:13
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük Merkez İlçe Başkanı Özkan Çetinkaya, Yenice İlçe Başkanı Erdal Yirmibeş ve Eflani İlçe Başkanı Erdal Karaman, yaklaşan mahalli idareler seçimlerinde aday adayı olacakları için görevlerinden istifa etti.

Uzun süredir Karabük Belediye Başkanlığı aday adaylığı için ismi geçen AK Parti Merkez İlçe Başkanı Özkan Çetinkaya, Yenice Belediye Başkan Aday Adayı Erdal Yirmibeş ve İl Genel Meclis Üyeliği düşünen Eflani İl Başkanı Erdal Karaman bugün istifa etti.

AK Parti’nin kurulduğu günden beri istişareye önem veren bir siyasi parti olduğunu dile getiren AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, Temayül yoklamalarının da bu istişare mekanizmasının işletilmesidir.” Dedi.

İl Başkanı Salt yaptığı açıklamada; “Bugün, Karabük Koordinatörümüz, Kırıkkale Milletvekilimiz Mustafa Kaplan’ın katılımıyla Eflani, Yenice ve Merkez İlçe Başkanlıklarımızın temayül yoklamalarını gerçekleştirdik.

7’nci Olağan Kongremizden bugüne kadar görevlerini icra eden Merkez İlçe Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya, Yenice İlçe Başkanımız Erdal Yirmibeş’e ve Eflani İlçe Başkanımız Erdal Karaman’a yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür eder, hem siyasi hem de iş hayatlarında kendilerine başarılar temenni ederim.

Kıymetli İlçe Başkanlarımızla bu kutlu yürüyüştü yine birlikte yürüyeceğiz, çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda birlik ve beraberlik içinde Türkiye Yüzyılı hedeflerimiz doğrultusunda gayretle çalışmaya devam edeceğiz.

Temayül yoklamalarına katılan her bir teşkilat mensubumuza teşekkür ediyor, gerçekleştirilen temayül yoklamalarının ilçelerimize, teşkilat mensuplarımıza, partimize ve demokrasimize hayırlı olmasını diliyorum.” Diye konuştu)

Öte yandan, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Saime Öksüzoğlu’da  İl Kadın Kolları Başkanlığından istifa ettiğini açıkladı. .(Haber Merkezi)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

TOGÜ’de kolonya ve sıvı sabun üretimine başlandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.05.2024 12:36
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinde (TOGÜ) kolonya ve sıvı sabun üretimine başlandı.

Tokat Valiliği ve TOGÜ iş birliği ile kolonya ve sıvı sabun üretimi yapılıyor.

TOGÜ Fen Edebiyat Fakültesinde İlaç/Kozmetik AR-GE Ürün Geliştirme Laboratuvarında kolonya ve sıvı sabun, “Komana” markasıyla üretiliyor.

Laboratuvarda Vali Numan Hatipoğlu ve Rektör Prof. Dr. Fatih Yılmaz incelemede bulundu.

Hatipoğlu ve Yılmaz'a Prof. Dr. Yakup Budak tarafından çalışmaları hakkında bilgi verildi.

Laboratuvarda kolonya ve sıvı sabun, Tokat’ta yetişen üzüm, şakayık ve zakbaklardan elde ediliyor.