Kamyonun çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti

Kamyonun çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti

Yayın: 15.09.2023 09:47
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te dün akşam saatlerinde yaşlı adamın çöp kamyonunun altında kaldığı kaza anının güvenlik kamera kayıtları ortaya çıktı. Ağır yaralandıktan sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden yaşlı adamın ölümüne sebep olan sürücü ise gözaltına alındı.

Karabük‘te kamyonun çarptığı yaşlı adam hastaneye kaldırıldı.

M.O.O. idaresindeki 34 EYJ 725 plakalı, Karabük Belediyesine ait çöp toplama kamyonu, Aydınlıkevler Mahallesi Yeşilyurt Caddesi’nde C.A’ya (84) çarptı. Yolda sürüklenen C.A. yaralandı.

İhbar üzerine kaza yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan C.A’nın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Ağır yaralı olarak Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Cevat Aslan burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Yaşanan kazanın güvenlik kamera kayıtları ortaya çıkarken, kamyon sürücüsü M.O.O. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. (AA)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te otobüs şoförü rahatsızlanan yolcuyu hastaneye yetiştirdi

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.05.2024 08:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Karabük'ün Safranbolu ilçesinde otobüs şoförü, rahatsızlanan yolcuyu güzergah dışına çıkarak hastaneye ulaştırdı.

Kent merkezinden Selim Şirin yönetimindeki 78 SB 145 plakalı belediye otobüsüne binen genç kız, bir süre sonra rahatsızlandı.

Durumu fark eden Şirin, güzergahını değiştirerek yolcuyu Safranbolu Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Hastaneye getirilerek sağlık personeline teslim edilen genç kızın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Sürücü Şirin, gazetecilere, Karabük-Safranbolu seferini yaparken bir yolcunun rahatsızlandığını fark ettiğini söyledi.

Otobüsü uygun bir yerde durdurduğunu belirten Şirin, “Bir anda fenalaştı. İlk müdahaleyi yapmak için çevresini boşalttık. Daha sonra güzergah dışına çıkarak kendisini en yakın hastane olan Safranbolu Devlet Hastanesi'ne götürdüm. İnsanlık görevimiz.” ifadelerini kullandı.