Kamyonun çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti

Kamyonun çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti

Yayın: 15.09.2023 09:47
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te dün akşam saatlerinde yaşlı adamın çöp kamyonunun altında kaldığı kaza anının güvenlik kamera kayıtları ortaya çıktı. Ağır yaralandıktan sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden yaşlı adamın ölümüne sebep olan sürücü ise gözaltına alındı.

Karabük‘te kamyonun çarptığı yaşlı adam hastaneye kaldırıldı.

M.O.O. idaresindeki 34 EYJ 725 plakalı, Karabük Belediyesine ait çöp toplama kamyonu, Aydınlıkevler Mahallesi Yeşilyurt Caddesi’nde C.A’ya (84) çarptı. Yolda sürüklenen C.A. yaralandı.

İhbar üzerine kaza yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan C.A’nın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Ağır yaralı olarak Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Cevat Aslan burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Yaşanan kazanın güvenlik kamera kayıtları ortaya çıkarken, kamyon sürücüsü M.O.O. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. (AA)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da narkotik denetimlerinde 17 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.07.2024 00:52
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da gerçekleştirilen denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile ilçe emniyet müdürlükleri ekiplerince, uyuşturucu madde satışı yapan sokak satıcılarına yönelik denetim gerçekleştirildi.

Adreslerde ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda 121 sentetik ecza hapı, 261,46 gram esrar, 251,21 gram sentetik uyuşturucu, 23 kök kenevir bitkisi, 5 uyuşturucu kullanma aparatı ile hassas terazi ele geçirildi.

Denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

Zanlılardan 2'sinin çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi.