İtalyanlar şokta! Ronaldo Juventus’a dava açmaya hazırlanıyor

Halil Kızılyer
Yayın: 16.09.2023 20:15
A+ A-

2021/22 sezonunda İtalyan ekibi Juventus‘ta forma giyen Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo daha sonra Manchester United son olarak ise Al Nassr’ın yolunu tutmuştu. Yıldız oyuncudan eski takımı Juventus için beklenmedik bir hamle geldi.

Manchester United’dan olaylı bir şekilde ayrılarak Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr’ın yolunu tutan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, eski takımı Juventus’a dava açmaya hazırlanıyor.

İtalyan basınından La Gazetta della Sport’ta yer alan haberde Portekizli yıldızın pandemi dönemindeki maaşının ödenmemesi nedeniyle kulübe dava açacağı belirtildi. Haberde, Ronaldo’nun Torino Savcılığı’ndan belge talep ettiği aktarıldı.

RONALDO YALNIZ DEĞİL

Avrupa’da transferin son gününde Bundesliga takımlarından Union Berlin’e imza atan Leonardo Bonucci Juventus’a dava açacak.

Athletic’te yer alan haberde sezon başında Juventus’ta kalmak istemesine rağmen takımın ABD kampına dahil edilmeyen Leonardo Bonucci’nin kendisine gerekli antreman koşullarının sağlanamadığı belirtildi. Bonucci’nin bu sebeple takıma tazminat davası açacağı ve kulübün aldığı kararlar nedeniyle kendisinin zarar gördüğü ifade edildi.

Kaynak:mynethaber

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

MediaMarkt, “Dijital İkiz” projesiyle fiziksel mağaza deneyimini sanal gerçeklik dünyasına taşıdı

Anadolu Ajansı
Yayın: 16.09.2024 20:52
A+ A-

İSTANBUL (AA) – MediaMarkt, “Dijital İkiz” projesi kapsamında, tüketicilerine sunduğu fiziksel mağaza deneyimini sanal gerçeklik dünyasına taşıdı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, MediaMarkt'ın TechArena konsept mağazasının Sanal Gerçeklik platformu Spatial.io üzerinde oluşturulan, cep telefonu, tablet, bilgisayar ve VR gözlüklerden ziyaret edilebilen Dijital İkizi, bu kez MediaMarkt mağazalarında konumlandırılan VR alanları üzerinden 3D internet ortamında deneyimlenebilecek. Tüketiciler Metaverse evrenindeki mağazada sanal tura çıkabilecek ve beğendikleri ürünleri satın alabilecek.

MediaMarkt'ın tüketicilere fiziki dünya alışveriş deneyiminin etkileşimli ve ileri teknoloji odaklı bir versiyonunu sanal gerçeklik ortamında sunmak amacıyla başlattığı Dijital İkiz projesi, fiziksel engelleri ortadan kaldıran VR deneyimiyle tüketicilere alternatif, etkileşimli ve eğlence dolu bir gezinti ve alışveriş deneyimi sunuyor.

MediaMarkt'ın İstanbul, İzmir ve Ankara'da bulunan mağazalarını ziyaret eden tüketiciler, bu mağazalarda konumlandırılan özel deneyim alanlarındaki VR gözlüklerini kullanarak Tech Arena mağazasının olanaklarını, ürün ve marka çeşitliliğini bulundukları yerden keşfedebilecek.

Tüketicilerin son teknoloji ürünleri Metaverse evreninin büyüleyici ortamında farklı bir bakış açısından inceleyerek deneyimleyebilecekleri VR deneyim alanları eylül itibarıyla tüketicilerin deneyimine sunulacak ve 2025'in ocak ayına kadar MediaMarkt'ın İstanbul Marmara Park Tech Arena, İzmir Optimum ve Ankara Kentpark mağazalarında ziyaret edilebilecek.