Beşiktaş’ta Sergen Yalçın Sesleri!

Beşiktaş’ta Sergen Yalçın Sesleri!

Yayın: 06.10.2023 12:08
Paylaş:
A+ A-

Şenol Güneş, Beşiktaş‘taki görevinden istifa etti!

Beşiktaş, olağanüstü kongreye gitme kararı aldı.

Beşiktaş Kongre Üyesi Bülent USLU‘nun dün yaşanan olaya yorumu

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sağlık-Sen üye sayısıyla en yakın sendikayı ikiye katladı

Yayın: 17.05.2024 17:11
Paylaş:
A+ A-

Bu yılda gelenek bozulmadı. Yeni yapılan atamalarla çalışma hayatına başlayan genç memurlarında üye olup, yoğun ilgi göstererek destek verdiği Sağlık Sen 1175 üye ile Karabük İl ve İlçelerinde güven tazeleyerek yine ve yeniden yetkili sendika oldu.

Sağlık ve Sosyal Hizmet çalışanları yetkiyi Sağlık Sen’e verdi. Karabük İl genelinde memur sendikalarının  bazı kurum ve kuruluşlarda yetkiyi aldığını iddia etmesi çalışanlar arasında bilgi kirliliğine yol açarak yanlış algıya sebep olmuştu. Bugün Karabük İl Genelinde yapılan yetkili sendika üye sayısı tespit toplantısında gerçek gün yüzüne çıktı.  Karabük Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Karabük İl Genelinde yetki ile sendika belirleme işlemi sona erdi. Ülke genelinde olduğu gibi Karabük İl Genelinde de Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları yine yeniden Sağlık Sen dedi.

Yeni yapılan atamalarla memuriyet hayatına başlayan genç memurlarında üye olup, yoğun ilgi göstererek destek verdiği Sağlık Sen 1175 üye ile Karabük İl ve İlçelerinde güven tazeleyerek yine ve yeniden yetkili sendika oldu

Geçtiğimiz yıl mayıs ayında da en yakın sendikaya iki katına yakın fark atarak Karabük İl ve İlçelerinde ki Kurum ve Kuruluşlarda yetkili sendika olan Sağlık Sen bu senede aynı azim ve kararlılıkla yine yetkili sendika olarak ismini yazdırdı. Toplamda 1175 üye ile üye sayısında en yakın sendikadan iki katı fazla üyesiyle geleneği bozmayan Sağlık Sen Karabük İl ve İlçelerinde Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanlarının güvencesi oldu.

Konuyla ilgili haber merkezimize bir açıklama yapan Sağlık Sen Karabük Şubesi Başkanı Sezgin Aydoğmuş şunları söyledi; “Sahada üyelerimizin haklarını korumak için var gücümüzle ter dökerken yalan ve yanlış bilgilerle çalışanlarımız üzerinde algı operasyonu yapmaya çalışanlarla da kararlılıkla yürüttüğümüz mücadelemiz bugün meyvesini verdi.

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanlarının güvencesi olarak 1175 üyemizin temsilcisi, tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sözcüsüyüz.

Çalışanlarımızın desteği ve teveccühü ile;

Karabük İl Sağlık Müdürlüğü ve 112 ASH İstasyonları,

Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü kurum ve kuruluşları,

Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi

Safranbolu İlçe Devlet Hastanesi,

Yenice İlçe Devlet Hastanesi,

Eskipazar İlçe Devlet Hastanesi,

Eflani İlçe Devlet Hastanesi,

Ovacık Entegre Sağlık Merkezi,

Toplum Sağlığı Merkezleri olmak üzere il genelinde yine yeniden yetki Sağlık Sen’de.

Üyelerimiz ve tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanları bilsin ki her platformda doğru bildiğimizi söylemekten çekinmedik, çekinmeyeceğiz.  Onların sesi olduk ve olmaya devam edeceğiz. Sahada çalışanların herhangi bir hak kaybına tahammülümüz olmadığı gibi bu hak kayıplarını gidermek için mücadele edecek güç, azim ve kararlılıkla hem yetkili hem de etkili sendikacılığa 7/24 devam edeceğiz.

Bizlere güç veren tüm üyelerimize, yönetim kurulumuza, İlçe ve İşyeri Temsilcisi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.”