Milletvekili Şahin Genel Sekreter Yardımcısı oldu

Milletvekili Şahin Genel Sekreter Yardımcısı oldu

Yayın: 13.10.2023 12:15 |Güncelleme: 27.12.2023 16:35
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük  Milletvekili Cem Şahin, AK Parti Genel Merkez Genel Sekreter Yardımcılığı görevine layık görüldü.

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, partisinin genel merkezinde yeniden görev aldı.

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan AK Parti Genel Merkez kongresi sonrası parti içerisinde görev dağılımları yapıldı.

Uzun yıllardır AK Parti içerisinde siyasi yaşamını devam ettiren, mütevazı ve efendi kişiliği ile tanınan Karabük Milletvekili Cem Şahin, AK Parti Genel Sekreter Yardımcılığı görevine getirildi.

Şahin’in, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı görev dağılımında yeniden Genel Merkezde görev alması Karabüklüleri sevindirdi. (Halil Kızılyer)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

“Şehrin İyi Hali” turnesi Anadolu Üniversitesi’nde gerçekleştirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 11.05.2024 12:00
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Akbank'ın gerçekleştirdiği Şehrin İyi Hali turnesi Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde yapıldı.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Akbank, daha fazla gencin gönüllü çalışmalara katılmasını teşvik etmek üzere gerçekleştirdiği Şehrin İyi Hali turnesi kapsamında, 9 Mayıs’ta Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde öğrencilerle buluştu.

Etkinlikte müzisyen Harun Tekin, karikatürist Erdil Yaşaroğlu, oyuncu Begüm Kütük Yaşaroğlu, akademisyen Prof. Dr. Itır Erhart ve TOG Genel Müdürü Ayşe Kırımlı da yer aldı.

Buluşmada gönüllülük odaklı sohbetler, Harun Tekin’in akustik performansı ve çevre atölye çalışması gençlerden yoğun ilgi gördü.

Gençlerin gönüllü olarak toplumsal sorunlara çözüm üretmelerini ve bireysel gelişimlerini güçlendirmelerini sağlayan Şehrin İyi Hali, Eskişehir’de başlayan bir ‘turne’ ile daha fazla genci gönüllülükle tanıştırmayı hedefliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akbank Marka ve İletişim Başkanı Beril Alakoç, Akbank olarak sürdürülebilirliği insan odaklı bir yaklaşımla ele aldıklarını aktardı.

Kurumların bugünkü en önemli görevinin insanların çözüm aradığı konularda sorumluluk almak ve bu alandaki atılımlarıyla topluma güven vermek olduğuna inandıklarını belirten Alakoç, “Bugün Şehrin İyi Hali ile başlattığımız turnemiz de bu bakış açımızın bir yansıması. Şimdiye dek 22 bini aşkın üniversite öğrencisi Şehrin İyi Hali çatısı altında toplumsal sorumluluk projelerine katkı sundu. Böylece gençler sürdürülebilir bir dünya için emek verirken aynı zamanda liderlik becerilerini, empati yeteneklerini ve sorumluluk duygularını geliştirdi.

Öte yandan geçtiğimiz yıl yaptığımız bağımsız bir araştırma ile Şehrin İyi Hali projemizin sosyal etkisini hesapladık. Buna göre, Akbank olarak yaptığımız her 1 liralık yatırıma karşılık 4,38 liralık sosyal değer yarattığımızı gördük. Bu, gençlerin gönüllü olarak yaptığı çalışmaların hem gençlere hem de toplumumuza yüksek bir fayda kazandırdığının en güzel kanıtı.” ifadelerini kullandı.

Alakoç turneyle ilgili açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Bugün başladığımız Şehrin İyi Hali turnesi ile bu etkiyi daha da güçlendirmek üzere yola çıkıyoruz. Üniversitelerde düzenleyeceğimiz etkinlikler ve atölye çalışmaları ile gönüllülüğü daha geniş kitlelere yaymayı hedefliyoruz. Bu buluşmaları Mert Fırat, Harun Tekin, Erdil Yaşaroğlu, Begüm Kütük ve Nilipek. gibi alanında başarılı ve yüksek bir duyarlılığa sahip isimlerin katılımlarıyla zenginleştiriyoruz. Bu çalışmalarımızla gençlerin gönüllülük ve sosyal girişimcilik alanında çok daha aktif olacağına ve hepimizi ileri taşıyan çalışmalara liderlik edeceklerine inanıyorum.”

Turne, 10 Mayıs’ta Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ve 13 Mayıs’ta İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nde devam edecek.