Beşiktaş Seçim Yarışı Gitgide Kızışıyor!

Beşiktaş Seçim Yarışı Gitgide Kızışıyor!

Yayın: 25.11.2023 14:53 |Güncelleme: 27.12.2023 16:43
Paylaş:
A+ A-

Beşiktaş Başkan Adayları Arasında Tepki Çeken Diyalog: Serdar Adalı’dan Hasan Arat’a Yanıt

Beşiktaş’ın 3 Aralık’ta gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulu öncesi başkan adayları arasında gerilim tırmanıyor. Adaylardan Hasan Arat‘ın proje lansmanında ortaya koyduğu iddialı planlara, rakip aday Serdar Adalı’dan sert tepki geldi.

Hasan Arat, Beşiktaş’ı 4.5 yılda borçsuz hale getirmeyi hedeflediklerini belirterek, “Beşiktaş App projesinden 1.5 yılda 25 milyon dolar gelir elde etmeyi planlıyoruz. Yönetimimizde çok iyi arkadaşlar var, istersek 4.5 yılda borcu sıfırlarız” ifadelerini kullanmıştı. Ancak, bu iddialara Serdar Adalı’dan eleştiri geldi.

Serdar Adalı, Arat’ın projelerini sert bir dille eleştirerek, “25 milyon dolar getiren APP hiçbir kulüpte olmadı. Benim ekibimde de bu işlerden anlayan önemli isimler var. Biz mi bir şey atladık diye araştırdık. Barcelona’nın buna benzer bir uygulaması var, çok benzer. Oradan bir arkadaşımı aradım, senelik gelirin 3 milyon Euro’yu geçmediğini öğrendim. Hiç böyle hayali projelerle camianın önüne çıkmayacağız” şeklinde konuştu.

Adalı, devamında şu ifadeleri kullandı: “Hasan Bey sunduğu projeyle 4.5 yılda Beşiktaş’ın borcunu ödemeyi taahhüt ediyorsa profesyonel olarak görev yaptığı holdingler ve bankalar var, hemen oralarla görüşsün. Borcumuz 220-230 milyon Euro (7 milyar 215 milyon 500 bin TL) civarında. Bir taahhütnameyle teminat mektubunu divan kuruluna teslim etsin, yarın adaylıktan çekileyim. Derdimiz illa başkan olmak değil, öyle bir egomuz yok. Projeler güzel, kimsenin emeğini küçümsediğim yok ama hiçbir projenin ayakları yere basmıyor.”

Beşiktaş’ta başkanlık seçimi için olağanüstü genel kurul toplantısı 10 Aralık’ta gerçekleştirilecek. Toplantıda çoğunluk sağlanamazsa ikinci ve son toplantı 17 Aralık Pazar günü yapılacak. (Berkay Doğan)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Sağlık-Sen üye sayısıyla en yakın sendikayı ikiye katladı

Yayın: 17.05.2024 17:11
Paylaş:
A+ A-

Bu yılda gelenek bozulmadı. Yeni yapılan atamalarla çalışma hayatına başlayan genç memurlarında üye olup, yoğun ilgi göstererek destek verdiği Sağlık Sen 1175 üye ile Karabük İl ve İlçelerinde güven tazeleyerek yine ve yeniden yetkili sendika oldu.

Sağlık ve Sosyal Hizmet çalışanları yetkiyi Sağlık Sen’e verdi. Karabük İl genelinde memur sendikalarının  bazı kurum ve kuruluşlarda yetkiyi aldığını iddia etmesi çalışanlar arasında bilgi kirliliğine yol açarak yanlış algıya sebep olmuştu. Bugün Karabük İl Genelinde yapılan yetkili sendika üye sayısı tespit toplantısında gerçek gün yüzüne çıktı.  Karabük Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Karabük İl Genelinde yetki ile sendika belirleme işlemi sona erdi. Ülke genelinde olduğu gibi Karabük İl Genelinde de Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları yine yeniden Sağlık Sen dedi.

Yeni yapılan atamalarla memuriyet hayatına başlayan genç memurlarında üye olup, yoğun ilgi göstererek destek verdiği Sağlık Sen 1175 üye ile Karabük İl ve İlçelerinde güven tazeleyerek yine ve yeniden yetkili sendika oldu

Geçtiğimiz yıl mayıs ayında da en yakın sendikaya iki katına yakın fark atarak Karabük İl ve İlçelerinde ki Kurum ve Kuruluşlarda yetkili sendika olan Sağlık Sen bu senede aynı azim ve kararlılıkla yine yetkili sendika olarak ismini yazdırdı. Toplamda 1175 üye ile üye sayısında en yakın sendikadan iki katı fazla üyesiyle geleneği bozmayan Sağlık Sen Karabük İl ve İlçelerinde Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanlarının güvencesi oldu.

Konuyla ilgili haber merkezimize bir açıklama yapan Sağlık Sen Karabük Şubesi Başkanı Sezgin Aydoğmuş şunları söyledi; “Sahada üyelerimizin haklarını korumak için var gücümüzle ter dökerken yalan ve yanlış bilgilerle çalışanlarımız üzerinde algı operasyonu yapmaya çalışanlarla da kararlılıkla yürüttüğümüz mücadelemiz bugün meyvesini verdi.

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanlarının güvencesi olarak 1175 üyemizin temsilcisi, tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sözcüsüyüz.

Çalışanlarımızın desteği ve teveccühü ile;

Karabük İl Sağlık Müdürlüğü ve 112 ASH İstasyonları,

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi,

Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü kurum ve kuruluşları,

Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi

Safranbolu İlçe Devlet Hastanesi,

Yenice İlçe Devlet Hastanesi,

Eskipazar İlçe Devlet Hastanesi,

Eflani İlçe Devlet Hastanesi,

Ovacık Entegre Sağlık Merkezi,

Toplum Sağlığı Merkezleri olmak üzere il genelinde yine yeniden yetki Sağlık Sen’de.

Üyelerimiz ve tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanları bilsin ki her platformda doğru bildiğimizi söylemekten çekinmedik, çekinmeyeceğiz.  Onların sesi olduk ve olmaya devam edeceğiz. Sahada çalışanların herhangi bir hak kaybına tahammülümüz olmadığı gibi bu hak kayıplarını gidermek için mücadele edecek güç, azim ve kararlılıkla hem yetkili hem de etkili sendikacılığa 7/24 devam edeceğiz.

Bizlere güç veren tüm üyelerimize, yönetim kurulumuza, İlçe ve İşyeri Temsilcisi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.”