Anadolu Ajansı tarafından
08 Aralık, 2023 12:36 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Trendyol, Kasım Kampanyasında 400 bin satıcı 100 milyon ürünü müşterileriyle buluşturdu

İSTANBUL (AA) - Trendyol Kasım Kampanyası döneminde 400 bin satıcı 100 milyon ürünü müşterileriyle buluşturdu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Trendyol kasım kampanyalarında, en çok aranan, en fazla ziyaret edilen ve en çok uygulama indirmesine sahip e-ticaret platformu olmaya devam etti. Trendyol, geçen yıllarda olduğu gibi bu kasımda da tüm Türkiye’ye alışveriş festivali yaşattı.

Kampanya döneminde 400 bin satıcı 100 milyon ürünü müşterileriyle buluşturdu. Trendyol kasım kampanyalarında iş ortaklarıyla omuz omuza vererek, mikro ihracatla milyonlarca ürünü yurt dışındaki müşterileriyle buluşturdu. Şirket, pozitif etkisini Türkiye’den sonra yurt dışına taşıyarak 60 bin satıcısını ihracatçı yaptı ve 10 milyon ürünün Avrupa, Azerbaycan ve Körfez ülkelerine ulaştırılmasına aracı oldu.

Trendyol’un iş ortağı olan satıcılar kampanya döneminde normal döneme göre 3 kat satış artışı yaşadı. Günlük 20 milyon aktif kullanıcı kampanya döneminde platformda bir araya geldi. Kasım ayı boyunca ise toplam 1.4 milyar kullanıcı platformu ziyaret etti.

Trendyol’da 22 bin satıcısı kasım ayında Azerbaycan’a ihracat gerçekleştirdi. Bu satıcıların 17 bini ise ilk kez Trendyol ile ihracat yapmış oldu. Azerbaycan’da 60 milyonun üzerinde kullanıcı platformu ziyaret etti ve 4 milyona yakın ürün satın aldı. Azerbaycan’daki müşteriler en fazla giyim, ev-yaşam, FMCG ve kozmetik kategorilerine ilgi gösterdi.

Trendyol, kasım kampanyalarında satıcılarını Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Kuveyt, Umman ve Bahreyn’den oluşan Körfez ülkelerine de taşıdı. Körfez ülkelerine 3.3 bin Trendyol satıcısı ürün satışı gerçekleştirirken, Körfez ülkelerine toplam 1 milyon ürün satıldı. Körfez’deki Trendyol müşterilerinin en çok tercih ettiği kategoriler ise sweatshirt, alt-üst takım ve sneaker oldu.

Üç büyük ilin dışında kasım kampanyalarının yıldızı hem satış hem de sipariş verilme adedi ile Bursa oldu. Bursa’yı bu kategoride Gaziantep ve Aydın takip etti. Sipariş verilen illerde ise Bursa’dan sonra Antalya ve Kocaeli ön plana çıktı.


blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2025 03:27 tarihinde yayınlandı
A+ A-

2 katlı binada çıkan yangın, yanında bulunan 3 katlı binaya sıçradı: 1 ölü

Zonguldak’ta iki katlı bir binada çıkan yangın büyüyerek yan tarafında bulunan üç katlı binaya sıçradı. Yangın sonucunda iki katlı meskende yaşadığı öğrenilen bir kişinin cansız vücuduna ulaşıldı.
Zonguldak’ta gece saatlerinde Karaelmas Mahallesi İstek Ulusman Sokak üzerindeki iki katlı bir konutta şimdi bilinmeyen bir sebeple yangın meydana geldi. Kısa müddette büyüyen yangın, meskeni büsbütün sardı. Rüzgarın da tesiriyle alevler, çabucak yanındaki üç katlı meskenin en üst katına sıçradı.
Yangını fark eden mahalle sakinleri süratle harekete geçti. Mahallelinin yardımıyla meskende bulunanlar tahliye edilirken, olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sıhhat takımı sevk edildi. Güvenlik güçleri etrafta tedbir aldı, itfaiye takımları ise alevlere müdahale etti.
Yangında iki katlı konut büsbütün yanarak kullanılamaz hale gelirken, alevlerin sıçradığı konut de çatısıyla birlikte önemli hasar gördü. İki katlı konutta yaşadığı öğrenilen Metin Darıcı’nın ise yapılan incelemede cansız vücuduna ulaşıldı.
Cumhuriyet savcısı olay yerine gelerek yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.