Karabük Polis Meslek Eğitim Merkezi 29. Dönem Mezunlarını Verdi

Karabük Polis Meslek Eğitim Merkezi 29. Dönem Mezunlarını Verdi

Yayın: 09.12.2023 13:43 |Güncelleme: 27.12.2023 16:24
Paylaş:
A+ A-

Karabük Polis Meslek Eğitim Merkezi 29.  Dönem mezuniyet töreni düzenlendi.

Törene Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Karabük Milletvekili Cem Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Koray Keskin, POMEM Müdürü Zekeriya Çoban, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, İl Jandarma Komutan Vekili Ercan Özkan, Safranbolu Jandarma Komando Eğitim Merkez Komutanı Dr.Yusuf Küçükbaşol, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Sözen, kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile kahraman polislerimizin kıymetli aileleri katıldı.

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, mesleğe yeni başlayacak polislere “Sizler, halkın ırz, can ve malını muhafaza ederken; aynı zamanda yardım isteyenlerle, yardıma muhtaç olanlara devletimizin şefkat eli olarak uzanacaksınız.” şeklinde konuşarak; genç polislerinizin kıymetli ailelerine ve Karabük POMEM’in tüm çalışanlarına, gösterdikleri özveri ve fedakarlıkları için teşekkür etti.

Vali  Mustafa Yavuz, gösterdikleri üstün başarı neticesinde dereceye giren genç polislere diploma ve sertifikalarını vererek, kendilerini tebrik etti.(Halil Kızılyer)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Başçiftlik’te mezarlıklarda temizlik yapılıyor

Anadolu Ajansı
Yayın: 13.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Başçiftlik Belediyesi tarafından ilçe mezarlıklarında temizlik çalışması başlatıldı.

Belediye ekipleri ilçedeki mezarlıklarda ağaçlarda budama yaparken ot biçme ve ilaçlama da yapıyor.

Başçiftlik Belediye Başkanı Şaban Bolat, “Bayram öncesi mezarlıklarda temizlik çalışması başlattık. Vatandaşlarımızın buraya yakınlarını ziyarete geldiğinde temiz ve düzenli bir ortamla karşılaşmalarını temin etmeye çalışıyoruz. Mezarlıklara saygı, geleceğimize saygıdır. Geçmişine sahip çıkmayanların gelecekleri düzgün olmaz. Temizlik ve bakım çalışmalarını düzenli olarak yapacağız. Vatandaşlarımızdan ricamız getirdikleri su bidonu, çiçek veya gül fidanlarının poşetlerini burada bırakmaları yönündedir.” dedi.