Anadolu Ajansı tarafından
15 Aralık, 2023 16:24 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Kastamonu’da Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışması yapıldı

KASTAMONU (AA) - Kastamonu'da imam hatip liseleri arasında Genç Sada Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması il finali düzenlendi.

Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen yarışmaya, il genelinden finale kalan 11 öğrenci katıldı.

Jürinin değerlendirmesi sonucu Kastamonu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Fatih Mısırlıoğlu birinci, Taşköprü Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Hamza Samet Demirbaş ikinci, Şeyh Şabanı Veli Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Ramazan Yıldız ise üçüncü oldu.

Şeyh Şabanı Veli Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Doğan, imam hatip okullarının toplumun mutluluğuna rehberlik edecek gençler yetiştirmek üzere hizmet veren okullar olduğunu söyledi.

Programa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mesut Şeker, okul müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2025 14:43 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Protokol üyeleri ve eğitimciler kütüphane açılışında bir araya geldi

Zonguldak’ta protokol üyeleri ve eğitimciler kütüphane açılışında bir ortaya geldiler.
Zonguldak’ın Çaydeğirmeni Beldesinde kütüphane açılışında protokol üyeleri ve eğitimciler bir ortaya gelerek dayanışma ve kaynaşmanın örneğini sergilediler. Çaydeğirmeni Beldesinde faaliyette bulunan Çok Programlı Anadolu Lisesinde ki kütüphane açılışına hürmet duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlandı. İş adamı Sezai Çanakçı ve Çaydeğirmeni Belediyesinin katkıları ile hayata geçirilen kütüphane okulda eğitim gören öğrenciler ve eğitimciler tarafından memnuniyetle karşılandı.
Düzenlenen programda konuşmaların yapılması ve şiirlerin okunmasının akabinde kütüphanenin açılışına maddi dayanak veren iş adamı Çanakçı ve Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş’e teşekkür plaketi takdim edildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.