Şekerbank’tan Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Üyelerine Özel Finansman

Şekerbank’tan Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Üyelerine Özel Finansman

Yayın: 09.02.2024 11:27
Paylaş:
A+ A-

Şekerbank, Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile protokol imzaladı. Banka, protokol kapsamında, Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na kayıtlı  üyelere 3 ay anapara ödemesiz dönemli veya aylık eşit taksitli, 36 aya varan vadelerle finansman sağlayacak. Şekerbank, Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile protokol imzaladı.

Protokol, Şekerbank Karabük Şube Müdürü Serhat Çevik ile Karabük Esnaf Odaları Birliği  Başkanı Nurettin Tümen arasında imzalandı. Protokol ile Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na kayıtlı olan üyeler 3 ay anapara ödemesiz dönemli veya aylık eşit taksitli, 36 aya varan vade seçenekleriyle finansman ihtiyaçlarını karşılayabilecek. İlk kez POS kullanan üyeler ise ilk 3 ay boyunca POS aidat muafiyetinin yanı sıra 3 ay boyunca para transferlerinde işlemlerini ücretsiz gerçekleştirebilecek

SERHAT CEVİK: “‘ANADOLU’DAKİ ÜRETENLERİN YANINDAYIZ

Şekerbank Karabük Şube Müdürü Serhat Çevik protokol kapsamında yaptığı konuşmada “Sorumlu bankacılık anlayışımızla 70 yıldır iyi ve kotu günde Anadolu’daki üretenlerin yanında yer alıyoruz. Türkiye’nin kalkınmasında büyük rol oynadığına inandığımız esnafların, Şekerbank’in desteği ile büyümesini hedefliyoruz. Bu protokol ile de Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerine, farklı ödeme seçenekleriyle finansman ihtiyaçlarını karşılama imkânı sunuyoruz. Müşterilerimizi destekleyerek onların yanında yer almayı sürdüreceğiz. dedi.

NURETTİN TÜMEN: “SAĞLADIĞI DESTEKLER İÇİN ŞEKERBANK’ KUTLUYORUM”

Karabük  Esnaf Odaları Birliği Başkanı Nurettin Tümen de Şekerbank’ın üyeler için başlattığı kampanyalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Üretene her koşulda ihtiyacına yönelik finansal destek sağlayan Şekerbank’a yanımızda yer aldığı için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. (Halil Kızılyer)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Futbol: Ziraat Türkiye Kupası

Anadolu Ajansı
Yayın: 09.05.2024 20:12
Paylaş:
A+ A-

Stat: Atatürk Olimpiyat

Hakemler: Cihan Aydın, İbrahim Çağlar Uyarcan, Hakan Yemişken

VavaCars Fatih Karagümrük: Emre Bilgin, Nazım Sangare, Salih Dursun, Ceccherini, Emir Tintiş, Rohden, Paoletti, Lasagna, Eysseric, Mendes, Güven Yalçın

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Meunier, Denswil, Mendy, Eren Elmalı, Umut Güneş, Berat Özdemir, Visca, Bardhi, Fountas, Onuachu

İSTANBUL (AA) – Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında VavaCars Fatih Karagümrük ile Trabzonspor arasında yapılan maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

11. dakikada Lasagna'nın sağdan ortaladığı topa Güven Yalçın penaltı noktası gerisinde gelişine vurdu. Meşin yuvarlak üstten auta gitti.

26. dakikada sağdan kullanılan kornerde Ceccherini'nin arka direkte kafayla vurduğu top yandan auta çıktı.

Pozisyon anlamında kısır geçen ilk yarıda gol sesi çıkmadı.