19 Mayıs Bayramı Törenle Kutlandı

19 Mayıs Bayramı Törenle Kutlandı

Yayın: 20.05.2015 10:24
Paylaş:
A+ A-

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Karabük’te düzenlenen törenle kutlandı.

19 Mayıs kutlamaları kapsamında Atatürk Anıtında gerçekleştirilen törene Vali Orhan Alimoğlu, Vali yardımcısı Tarkan Keskin,Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Samit Tokmak, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Fatih Ağca,İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, Baro Başkanı Rıdvan Erdoğan, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve üyeleri, daire müdürleri, askeri personel, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunumu yapıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından il genelinde düzenlenen spor müsabakalarında dereceye giren öğrenci ve okullara ödülleri verildi. Atatürk Anıtında gerçekleştirilen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Karabük Gençlik Merkezi Halkoyunları ekibi ile Karabük Üniversitesi Halkoyunları ekibinin gösterileri ile sona erdi.

Diğer yandan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor bayramı törenlerinin gerektiği şekilde duyurulmaması nedeniyle katılımın az olması dikkatlerden kaçmadı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Giresun’da dereye devrilen otomobilin sürücüsü öldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Yağlıdere ilçesinde otomobilin dereye devrilmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetti.

Kanlıca köyü mevkisinde, Üçtepe beldesi yönüne giden M.T. (55) idaresindeki 28 ADD 105 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dereye devrildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler sürücünün yaşamını yitirdiğini belirledi. M.T'nin cenazesi Yağlıdere Devlet Hastanesi morguna götürüldü.